Η ατάκα της Χρηστίδου που έκανε τους πάντες να «λυθούν» στα γέλια: «Δεν ξέρω εγώ από τραγουδιστές»
Ένα αυθόρμητο σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα το πρωί (31/1), στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ήταν αρκετό για να προκαλέσει αυθόρμητο γέλιο στο πλατό.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη, οι οποίες προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής, όπου εξέφρασε την επιθυμία του να τη δει σε ρόλο guest κριτή στο J2US. Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας με χιούμορ την πρόταση, απάντησε: «Πού να 'ρθω εγώ; Δε ξέρω από τραγουδιστές».
Σίσσυ Χρηστίδου για τις τραγωδίες: «Προσπαθούμε να έχουμε αισιοδοξία... Ξυπνάει ο φόβος...»

Η ατάκα της προκάλεσε άμεσα γέλια στους συνεργάτες της, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αντιλαμβάνεται το λεκτικό της… ολίσθημα και να προσπαθεί να το διορθώσει on air. «Ναι… Τι είπα; Θα το σώσω μόνη μου. Δε ξέρω από τραγούδι ήθελα να πω», είπε γελώντας, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στη στιγμή.
Φυσικά τα γέλια προκλήθηκαν καθώς όλοι γνωρίζουν πως η παρουσιάστρια ήταν παντρεμένη με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο ξεκίνησαν να είναι μαζί το 2005. Ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφαήλ, γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 2008, ενώ έναν χρόνο αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2009, το ζευγάρι παντρεύτηκε.
Στις 29 Αυγούστου 2013 ήρθε στη ζωή και ο δεύτερος γιος τους, Μιχαήλ-Άγγελος. Ωστόσο, στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους, με τη σχέση τους τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης δικαστικής αντιπαράθεσης.