Media

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Για το νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, αναφερόμενη τόσο στην ομάδα που την πλαισιώνει όσο και στις συγκρίσεις που γίνονται με την Ελένη Τσολάκη η οποία παρουσίαζε την ίδια εκπομπή στον ΑΝΤ1 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. 

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης, τονίζοντας πως τα παρακολουθεί με ψυχραιμία. Παράλληλα, στάθηκε στη σημασία της καλής συνεργασίας και της χημείας μέσα στην ομάδα.

Για το άγχος της πρεμιέρας, είπε: «Πάντα έχω άγχος για την πρεμιέρα. Η χημεία με τα παιδιά ήταν πολύ καλή, αισθάνθηκα ζεστά».

Τηλεθέαση: Η πρεμιέρα Καραβάτου δεν κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες στην πρωινή ζώνη του Σαββάτου

Η σύγκριση που υπάρχει με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

«Εκτιμώ πάρα πολύ την Ελένη Τσολάκη. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν είναι σωστό».

Σε ερώτηση για το αν ένιωσε σαν να μην πέρασε μια μέρα, παρ ‘όλο που έχουν περάσει 4 μήνες, η ίδια τόνισε: «Έχουν περάσει ημέρες, αλλά επειδή η σχέση μας είναι πολύ ζεστή και πολύ ιδιαίτερη, ήταν πολύ όμορφο που ξαναβρεθήκαμε…Είναι υποχρέωσή μου να στηρίξω την ομάδα μου, έτσι μου αρέσει να δουλεύω, θέλω να τους φροντίζω, να είναι ευχαριστημένοι, χαρούμενοι…».

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθεάσης, ανέφερε: «Πάντα μας αφορούν. Τουλάχιστον με τον τρόπο που δουλεύω εγώ, τα λαμβάνω υπόψη μου και προσπαθώ συνεχώς να γίνομαι καλύτερη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καραβάτου: «Μου είπε η Αέλια 'μαμά, κάτω από κάτι βιντεάκια διάβασα πολύ σκληρά πράγματα για σένα'»

Τα συλλυπητήρια της Καραβάτου στον Αρναούτογλου & η ανακοίνωση για το The 2night Show

Η έκπληξη Κατσούλη-Ηλιάκη στην Καραβάτου & τα δάκρυα για το κουδούνι από το «Κους Κους στο μεσημέρι»

© 2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved