Hλέκτρα–επεισόδια εβδομάδας: O Bρεττός διώχνει τον Νικόλα & ανακοινώνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του
Media

Hλέκτρα–επεισόδια εβδομάδας: O Bρεττός διώχνει τον Νικόλα & ανακοινώνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Hλέκτρα – επεισόδια εβδομάδας: Ο Νικήτας σπάει επιτέλους τον μυστικό κώδικα με τις νότες και ένα όνομα ξεπηδά μπροστά του σαν κραυγή. Είναι άραγε το όνομα εκείνου που κρατά το μωρό της Νεφέλης;

Η σκέψη τον στοιχειώνει. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας μυρίζει στον Τάκη το άρωμα της Αγνής και αρχίζει να βάζει τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Η Ναταλία τού προσφέρει ακόμα ένα κρίσιμο στοιχείο, ενώ οι υποψίες για τη Φιόνα βαραίνουν επικίνδυνα: ίσως να είναι υπεύθυνη για περισσότερους φόνους απ’ όσους φαντάζονταν όλοι.

Ηλέκτρα – νέα επεισόδια: Η εξομολόγηση της Φιόνας στον Βρεττό

ilektra-titika-nikolas-1200x773.jpg

Στο ναυπηγείο, ο Βρεττός επιστρέφει θριαμβευτικά και ανακοινώνει πως ο Πέτρος είναι γιος του. Του παραδίδει τα ηνία και διώχνει τον Νικόλα, προκαλώντας σοκ και αναστάτωση. Μόνο ο τελευταίος μένει ήρεμος και βρίσκει την ευκαιρία να χτυπήσει αλλού, αποκαλύπτοντας στη Φιόνα πως η κόρη της γνωρίζει πια ότι εκείνη σκότωσε τον πατέρα της. Την ίδια ώρα, η Δόμνα εγκαταλείπει το σπίτι της για άγνωστο προορισμό, αφήνοντας μόνο ένα σημείωμα πίσω της. Εν τω μεταξύ η Ηλέκτρα δυσφορεί με τη συνεχή παρουσία του Νικήτα στη ζωή της, ενώ ο Μίμης θυμάται ξαφνικά μια διεύθυνση από το μαιευτήριο, μια λεπτομέρεια που ίσως γίνει το κλειδί για να βρεθεί το χαμένο μωρό. «Υποψιάζομαι τη Φιόνα για τον φόνο της Αγνής» λέει η Ναταλί στον Χάρη, ζητώντας ως αντάλλαγμα να μάθει την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της

nefeli-ilektra.jpg

Στο μεταξύ, ο Παύλος, με τη βοήθεια του Μίμη, εντοπίζει τη διεύθυνση που ίσως κρύβει την κόρη του. Η Νεφέλη όμως του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει το παιδί κι εκείνος της απαντά πως θα το μεγαλώσει μόνος του. Από την άλλη ο Στέργιος βρίσκει το σημείωμα της Δόμνας και οι τύψεις τον κατακλύζουν, ενώ η Μάρω προσπαθεί να τον ανακουφίσει, μέχρι που εκείνος αφήνει να ξεφύγει μια εξομολόγηση που την παγώνει. Οι μέρες περνούν και η αναζήτηση της Δόμνας απλώνεται σε όλο το νησί: το φουστάνι της, βρεγμένο, γίνεται το πρώτο ανησυχητικό στοιχείο. Από την άλλη ο Βρεττός κινεί τα νήματα για να κλείσει στη φυλακή την Καρτάλη και μετακομίζει στο σπίτι της Φιόνας, αποφασισμένος να κερδίσει τον πόλεμο.

ilektra.jpg

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος και η Ναταλί πνίγουν τον πόνο τους στο ποτό, ενώ ο Τάκης εξαφανίζεται, αφήνοντας τη Φιόνα εκτεθειμένη. 0 Νικόλας περιμένει μια ομολογία πριν ξημερώσει, ενώ ο Παύλος δίνει διορία στον Μπόγρη και δηλώνει έτοιμος να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Κι ενώ ο Νικήτας ετοιμάζει μια σύριγγα στο ιατρείο του στην Αθήνα, η πόρτο ανοίγει. Μια γυναίκα που όλοι αναζητούσαν στέκεται μπροστά του, τρέμοντας. Και το παιχνίδι αλλάζει ξανά, επικίνδυνα και οριστικό.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα – επεισόδια: Η αποκάλυψη του Πέτρου στη Φιόνα – Η Νεφέλη διώχνει την Ηλέκτρα

Ηλέκτρα: Η Αγνή εξαφανίζεται – Η αλήθεια αρχίζει να ξετυλίγεται

Ηλέκτρα: Σε κίνδυνο η ζωή της Ηλέκτρας

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved