Ουγγαρέζος και Μικρούτσικος σε νέα ένταση στον αέρα του Buongiorno: «Άφησέ με να ολοκληρώσω»
Buongiorno: Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις και οι διαφωνίες ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στην εκπομπή του Mega.
Ένα σχόλιο που θέλησε να κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ώρα που ο Αντρέας Μικρούτσικος μιλούσε ήταν η αφορμή για τη σημερινή 6/2 ένταση.
«Εγώ δε συμφωνώ, αλλά συγνώμη που σε διακόπτω...», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά: «Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι»
«Μιλάω για τον επαγγελματία πώς τα βλέπει. Εμένα δε με κάλυψε, που ξέρω τα πράγματα», απάντησε ο Μικρούτσικος και ο προλαλήσαντας διαφώνησε.
«Άφησέ με να ολοκληρώσω... Σοβαρά; Σοβαρά; Στη μέση του λόγου μου με διακόπτεις και μου λες ότι δεν αφήνω εγώ; Μίλαγες πριν και δεν έβγαλα κιχ, και μόλις πάω να ολοκληρώσω… Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα λέω την αρχική ιδέα… Δεν επιτρέπεται να ολοκληρώσω, δεν επιτρέπεται», είπε έξαλλος ο Μικρούτσικος.
Διαβάστε επίσης:
Η τραυματική εμπειρία της Φαίης Σκορδά: «Νόμιζα ότι θα πέσω κάτω και θα σκοτωθώ»
Ξανά εκτός Buongiorno ο Μικρούτσικος! Το φιλί της Σκορδά και όσα αποκάλυψε για την υγεία του
Τηλεθέαση: Η Σκορδά κατέκτησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό & οι Αταίριαστοι στο γενικό σύνολο!