Μια νύχτα μόνο: Το Χ σκιάχτηκε με τον απαγωγέα της Αρετής & θυμήθηκε τον «Ευλογητό» από τη Λάμψη
Media

Μια νύχτα μόνο: Το Χ σκιάχτηκε με τον απαγωγέα της Αρετής & θυμήθηκε τον «Ευλογητό» από τη Λάμψη

Η Αρετή αγνοείται και βρίσκεται στο έλεος ενός σκοτεινού φωτογράφου στα νέα επεισόδια της σειράς «Μια νύχτα μόνο» στο Mega.

Στο νέο επεισόδιο, το βράδυ της Παρασκευής 6/2, ο Οδυσσέας είναι εμφανώς ανήσυχος και κάνει τα πάντα για να τη βρει, την ώρα που ο φωτογράφος προσπαθεί να επιβληθεί πάνω της, δημιουργώντας σκηνές έντασης και αγωνίας.

Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο Χ (πρώην Twitter), με πολλούς τηλεθεατές να δηλώνουν σοκαρισμένοι από την όψη και τη συμπεριφορά του απαγωγέα. Αρκετοί σχολίασαν πως η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού ήταν απόλυτα επιτυχημένη για έναν τόσο ανατριχιαστικό ρόλο.

Τηλεθέαση: Σάρωσαν οι σειρές του Alpha - Τι νούμερα έκαναν «Οι Αθώοι» και «Μια Νύχτα Μόνο»

hafy4sywaaajwft.jpg

Δεν έλειψαν, ωστόσο, και οι συγκρίσεις με παλιότερες τηλεοπτικές φιγούρες, καθώς σε αρκετούς ο χαρακτήρας θύμισε τον διαβόητο «Ευλογητό» από τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, προκαλώντας κύμα νοσταλγίας αλλά και… ανατριχίλας.

Δείτε τα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Σε αυτή τη δραματική σειρά εισβάλλει κι αυτός είναι ο ρόλος της

Μια νύχτα μόνο – επεισόδια εβδομάδας: Η Αρετή αποκαλύπτει στον Οδυσσέα το ύπουλο σχέδιο

Μια νύχτα μόνο: Οδυσσέας και Αρετή παντρεύονται- Η ρομαντική πρόταση γάμου

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved