Το μήνυμα της Γερμανού στην εκπομπή της Καραβάτου μετά την προβολή συνέντευξης του Πανόπουλου
Media

Το μήνυμα της Γερμανού στην εκπομπή της Καραβάτου μετά την προβολή συνέντευξης του Πανόπουλου

Ο Δημήτρης Πανόπουλος παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα», όπου συζήτησε τόσο την επαγγελματική του πορεία όσο και προσωπικά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τα μέσα.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη Ναταλία Γερμανού και το συνεχές πινγκ-πόνγκ δηλώσεων που έχει παρατηρηθεί μεταξύ τους.

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Πανόπουλος: «Να αγιάσει το στόμα του κ. Μπέζου! Το 90% των στιγμών είναι ψέμα»

Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Για μένα το θέμα έχει κλείσει. Μια χαρά είναι όλα. Δεν έχω καμία εμμονή, ούτε καμία εμπάθεια. Ούτε θέλω να επανέρχομαι σε ζητήματα ξανά και ξανά. Αν μετανιώνω για κάτι που είπα; Όχι, δεν μετανιώνω γιατί το έκανα στον χώρο και τον χρόνο που έπρεπε, με την αφορμή που έπρεπε και με κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε θέλω ποτέ να θίξω συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν μιλήσω για κάποιον, δε θέλω να τον κατακρεουργήσω ως προσωπικότητα. Με αφορμή κάτι που μπορεί να είναι βιωματικό, θέλω να θίξω ένα μεγαλύτερο θέμα που μπορεί να είναι σοβαρό και να το αντιμετωπίζουν περισσότεροι άνθρωποι. Δε θεώρησα ότι από κάτι τέτοιο θα επωφεληθώ εγώ επαγγελματικά».

stigmiotypo-plhroys-o8onhs-822026-104614-pmbmp.jpg

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η ομάδα της εκπομπής σχολίασε τις δηλώσεις του, αναφερόμενη και στην ατάκα «Καλύτερα γίνεται» από το τρέιλερ της δικής του εκπομπής με τη Μάρτζι Λαζάρου, που πολλοί θεώρησαν ως πιθανό «καρφί» προς τη Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του Alpha, που παρακολουθούσε τη μετάδοση, έστειλε μάλιστα μήνυμα στην Αφροδίτη Γραμμέλη, αναφέροντας: «Κι εγώ γέλασα με το “Καλύτερα γίνεται”. Το βρήκα πανέξυπνο».

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved