Τριαντάφυλλος κατά Χατζίδου: «Ο άνδρας της όταν ήταν πορτιέρης τα ίδια έκανε. Να μάθει να σέβεται»
Happy Day: Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.
Ο τραγουδιστής θέλησε να απαντήσει σε όσους έκαναν ειρωνικές και αιχμηρές δηλώσεις εναντίον του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.
Κατερίνα Γκαγκάκη για Τριαντάφυλλο: «Το YFSF δεν έχει να κάνει με γελοιοποίηση»

«Δεν ξέρω γιατί η Ελένη βγάζει τέτοια κακία! Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της και ακόμη και αν δεν είχα να φάω. Θα κάτσω να απαντήσω στη Χατζίδου που με παρακολούσε να κάνω μια δήλωση και της λέω “γεια”;. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί τέτοια κακία και δεν το σήκωναν. Και ο άνδρας της όταν ήταν πορτιέρης τα ίδια έκανε. Να θυμίσετε τι έκανε όταν ήταν στην πόρτα, τι έκανε σε κάτι παιδιά... Και να μάθει να σέβεται», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.
Αναφερόμενος στην Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία πρόσφατα τον είπε «Ταρζάν» είπε: «Ο Ταρζάν τουλάχιστον βοηθούσε κόσμο. Εκείνη τι έκανε η πώς την λένε την κυρία; Η Ματθίλδη τι έκανε; Τι έχει κάνει δηλαδή; Αν στα 400 άτομα τα 5 άτομα την γνωρίσουν έξω, θα κάτσω και θα την προσκυνήσω».
Διαβάστε επίσης:
Συνέντευξη - Αναστάσης Ροϊλός: «Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γίνω πατέρας»
Στο νοσοκομείο ο Τριαντάφυλλος - Ακύρωσε τις εμφανίσεις του
Τριαντάφυλλος για τις φήμες χωρισμού: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια... Μια χαρά είμαστε, αγάπη υπάρχει»
Survivor - Τριαντάφυλλος για Gio Καραντώνη: «Με αντιγράφει, Ντάφυ δεν μπορείς να γίνεις»