Λιάγκας: «Ο Κώστας Τσουρός ευτελίζει την τηλεοπτική αξία του»
Το Πρωινό: Αναστάτωση προκαλεί το ρεπορτάζ γύρω από το κόψιμο της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, στον ΣΚΑΙ, Το ΄Χουμε, μετά και την αλλαγή προγράμματος που στάλθηκε από το κανάλι μέσα από την οποία ενημερωθήκαμε ότι μειώνεται η διάρκεια.
Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού, οι πιέσεις από τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και οι επιλογές της διοίκησης διαμορφώνουν ένα τοπίο αβεβαιότητας, ανοίγοντας συζητήσεις τόσο για το μέλλον της εκπομπής όσο και για τον ρόλο του παρουσιαστή στο νέο αυτό πλαίσιο.
Από εδώ και στο εξής, το «Το ’χουμε» θα έχει στη διάθεσή του μόλις μία ώρα για να καλύπτει την επικαιρότητα και τα θέματα που απασχολούν το κοινό.
Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο θέμα σήμερα 9/2 το πρωί και ήταν καταγγελτικός.
«Εάν γνώριζε ο κ. Τσουρός την απόφαση του σταθμού και είχε συνεννοηθεί με τον σταθμό να μην ενημερώσει τους συνεργάτες του, αλλά να το πει ο σταθμός, και δούλευε κάποιες μέρες μέχρι να ενημερωθούν επισήμως οι άλλοι από την τηλεόραση ότι κόβονται.
Το 'Χουμε! - «Κόβεται στη μέση η εκπομπή του Κώστα Τσουρού χωρίς καμία προειδοποίηση»

Δεν είναι δυνατόν σε έναν παρουσιαστή, όποιος και αν είναι, να κόβεται η εκπομπή του στη μέση και να μην έχει ενημερωθεί ο ίδιος, παγκοσμίως. Δεν μπορεί να παίρνει ένα κανάλι την απόφαση ότι κόβεται μια εκπομπή στη μέση και να μην έχει ενημερωθεί ο παρουσιαστής; Στην Ουγκάντα ζούμε; Τι είναι ο ΣΚΑΙ δηλαδή;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Και συνέχισε: «Του Τσουρού δεν του έχουν φερθεί καλά στον ΣΚΑΙ. Εγώ πιστεύω ότι ο Κώστας το ήξερε και ότι το κανάλι τον φέρνει σε δύσκολη θέση και του είπε να μην το πει. Ευτελίζει την αξία του την τηλεοπτική -γιατί είναι καλός παρουσιαστής και του αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση, παρότι είπε άσχημα πράγματα για μένα και του έχω φερθεί πολύ σωστά, κακώς τα είπε. Δεν γίνεται το κανάλι να του συρρικνώνει την εκπομπή και να τον φέρνει και σε δύσκολη θέση, να φαίνεται αυτός ο κακός που δεν ενημερώνει τους συνεργάτες».
Διαβάστε επίσης:
Τσουρός για Ουγγαρέζο: «Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς»
Τσουρός για σχόλιο Χατζίδου σε Καραβάτου: «Ας τη μαζέψουμε λιγάκι! Φτάσαμε Γενάρη-Δεν χρειάζεται...»
Κώστας Τσουρός για Εύη Δρούτσα: «Eίναι μια γυναίκα άλλης γενιάς, έχει μείνει στη γενιά που...»