J2US: Τσαγκρινού-Καραβοκύρη είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το σόου
Media

J2US: Τσαγκρινού-Καραβοκύρη είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το σόου

Με έντονους ρυθμούς, δυνατές ερμηνείες και εμφανή ανταγωνισμό ολοκληρώθηκε το δεύτερο live του J2US, αφήνοντας στο τέλος τη στιγμή που όλοι περίμεναν: την ανακοίνωση της πρώτης αποχώρησης.

Η βραδιά κύλησε με εντυπωσιακά acts και υψηλές βαθμολογίες, ωστόσο το φινάλε έφερε αγωνία στο πλατό. Τα ζευγάρια στάθηκαν στη σκηνή περιμένοντας την ετυμηγορία, με την ατμόσφαιρα να γίνεται όλο και πιο φορτισμένη όσο πλησίαζε η ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/reel/DVB_Y0AjQ7p/

Τελικά, το δίδυμο που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο μουσικό ταξίδι του show ήταν η Δάφνη Καραβοκύρη με την Έλενα Τσαγκρινού. Η αποχώρησή τους σηματοδότησε το πρώτο αντίο της φετινής σεζόν, σε ένα live όπου το επίπεδο κρίθηκε ιδιαίτερα απαιτητικό.

Η Δάφνη Καραβοκύρη ευχαρίστησε δημόσια την παραγωγή και την κριτική επιτροπή για την εμπειρία, τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν για εκείνη η συμμετοχή στο show. Το κοινό στο στούντιο τις αποχαιρέτησε με θερμό χειροκρότημα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη σκηνική τους παρουσία.

Το J2US συνεχίζει πλέον χωρίς το συγκεκριμένο ζευγάρι, με τα υπόλοιπα διαγωνιζόμενα δίδυμα να ετοιμάζονται ήδη για το τρίτο live. Οι προσδοκίες ανεβαίνουν και οι επόμενες εμφανίσεις αναμένονται ακόμη πιο απαιτητικές, με νέες εκπλήξεις και δυνατές μουσικές στιγμές να βρίσκονται προ των πυλών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved