MasterChef: Άλλος έφυγε, άλλος πλάνταξε στο κλάμα! Η αποχώρηση που έφερε συγκίνηση
Media

MasterChef: Άλλος έφυγε, άλλος πλάνταξε στο κλάμα! Η αποχώρηση που έφερε συγκίνηση

Σε μια από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες δοκιμασίες της σεζόν, οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef έδωσαν τη μάχη τους μπροστά στους κριτές.

Πρώτος μπροστά στους κριτές στάθηκε ο Χάρης. Η αρχή ήταν δυναμική, καθώς ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς του έδωσε 8/10, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια σε πολύ καλό επίπεδο. Ακολούθησε 9/10, με θετικά σχόλια για τη συνολική εικόνα του πιάτου, αλλά και επισημάνσεις για το κόψιμο στο καρότο και την ένταση του ζωμού. Η τρίτη βαθμολογία ήταν 7/10, με τους κριτές να συμφωνούν πως γευστικά το πιάτο ήταν καλό, αλλά χρειαζόταν περισσότερη ένταση και ακρίβεια στις λεπτομέρειες. Συνολικά, ο Χάρης συγκέντρωσε 32 βαθμούς.

Ο Μάριος ξεκίνησε με 7/10, ενώ ακολούθησε ένα 8/10, δείχνοντας πως η μάχη θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Οι κριτές αναγνώρισαν τις σωστές τεχνικές στα κοψίματα του καλαμαριού και της ομελέτας, ωστόσο στάθηκαν στην υπερβολικά μεγάλη μερίδα, που επηρέασε την παρουσίαση. Η τρίτη βαθμολογία ήταν 6/10, με το σχόλιο πως το πιάτο ήταν γευστικά καλό, αλλά υστερούσε στην ισορροπία εμφάνισης και ποσότητας. Ο Μάριος συγκέντρωσε συνολικά 28 βαθμούς.

MasterChef: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην κουζίνα - «Δεν πρόλαβαν να χάσουν και διαλύθηκαν»

marios.jpg

Η Φιλιώ άκουσε εξαιρετικά σχόλια για τη γεύση. Οι κριτές στάθηκαν στην ισορροπία του wasabi και στη σωστή ένταση του πιάτου, τονίζοντας πως γευστικά ήταν η πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια. Ωστόσο, χάθηκαν βαθμοί στην εμφάνιση, στις κοπές και στις αναλογίες. Οι βαθμολογίες που έλαβε την έφεραν οριακά μπροστά, ξεπερνώντας τον Μάριο για μόλις έναν βαθμό.

Η ανακούφιση ήταν ανάμεικτη με ενοχές. Όπως είπε, δεν μπορούσε να χαρεί απόλυτα, γιατί η παραμονή της σήμαινε την αποχώρηση κάποιου άλλου.

filio.jpg

Με 28 βαθμούς, ο Μάριος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

«Είναι ένα μοναδικό ταξίδι, σεφ. Μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε. Παρ’ όλα που φεύγω, είμαι ικανοποιημένος. Η πίεση του χρόνου, σεφ. Αυτό δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το ζήσεις», είπε.

Η Φιλιώ κλαίγοντας αναγνώρισε την προσωπικότητά του, λέγοντας πως «το μαγειρικό κομμάτι φτιάχνεται, η προσωπικότητα αν δεν είναι σωστή, δύσκολα αλλάζει».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ο αγώνας ποδοσφαίρου στο Mega χαντάκωσε σειρές και ριάλιτι - Αναλυτικά τα νούμερα

MasterChef – H «βόμβα» των κριτών για τη συνέχεια: «Θα ‘ναι πολύ μεγάλη η έκπληξη όταν συμβεί»

MasterChef – Χ: Επικές ατάκες για τον Γιώργο: «Είναι στην κοσμάρα του...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved