Ήβη Αδάμου: «Η δική μου οικογένεια στην Κύπρο δεν κινδυνεύει, αλλά νιώθω ότι...»
NDP Photo Agency
Media

Ήβη Αδάμου: «Η δική μου οικογένεια στην Κύπρο δεν κινδυνεύει, αλλά νιώθω ότι...»

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Φίλοι Για Πάντα» και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησαν για την κοινή τους πορεία τόσα χρόνια, αν τσακώνονται, ενώ αναφέρθηκαν και στην κατάσταση στην Κύπρο με όλα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

Παπαδημητρίου-Γεροντιδάκης: Στην πρεμιέρα της ταινίας του Μουσούλη-Ερωτευμένα ζευγάρια & η Νικολούλη

«Έχω μιλήσει με τους δικούς μου στην Κύπρο. Προσωπικά, η δική μου οικογένεια δεν κινδυνεύει από κάτι, αλλά εννοείται ότι είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Αυτό που λέω πια, είναι ότι νιώθω, ότι η ειρήνη δεν είναι κάτι αυτονόητο, ενώ θα έπρεπε να είναι», είπε μεταξύ άλλων η Ήβη Αδάμου.

Το ζευγάρι ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους, με τους δυο τους να απαντούν: «Η εμπιστοσύνη, η αγάπη, ο σεβασμός. Είναι πολλά πράγματα. Η συνεχής προσπάθεια. Φυσικά και τσακωνόμαστε. Ποιος δε τσακώνεται;».

Διαβάστε επίσης:

Ήβη Αδάμου για Μαρινέλλα: «Αυτό που βίωσα το έχω χαραγμένο στην καρδιά και στη μνήμη μου»

Αδάμου – Κουινέλης: Το roadtrip με την κόρη τους Ανατολή και οι τρυφερές στιγμές στο αυτοκίνητο

Ήβη Αδάμου: «Αν ζούσα σε άλλη εποχή, θα ταίριαζα καλύτερα - Τα social media με φοβίζουν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved