The Chase - Η πιπεράτη ατάκα της Μπεκατώρου για το σεξ: «Εάν η διάρκεια είναι 2-3 δευτερόλεπτα...»
Μία ερώτηση στο «The Chase» κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Μαρία Μπεκατώρου, προκαλώντας σχόλια και αμήχανες στιγμές στο πλατό.
Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου, η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε τους νέους παίκτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής, διατηρώντας την χαρακτηριστική της ζωντάνια και αυθορμητισμό.
Η ερώτηση που προκάλεσε την αντίδρασή της αφορούσε το ζωικό βασίλειο, με τη Μαρία Μπεκατώρου να μην κρύβει τον ενθουσιασμό αλλά και τη σύγχυσή της, σχολιάζοντας με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο.
Ούτε Chase, ούτε Deal: Σάρωσε στην απογευματινή ζώνη - Το 0,4 που θύμισε την τηλεθέαση του «Τηλεβόα»

The Chase - Η πιπεράτη ατάκα της Μπεκατώρου για το σεξ: «Εάν η διάρκεια είναι 2-3 δευτερόλεπτα...»
«Ποιο από τα παρακάτω ζώα έχει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και ζευγαρώνει έως και 40 φορές τη μέρα;».
«Τα λιοντάρια είναι ονομαστά, αλλά από όσο έχω δει σε ντοκιμαντέρ η διάρκεια είναι 2 – 3 δευτερόλεπτα...».
Η παρουσιάστρια, απάντησε έκπληκτη: «Ε... τι να το κάνεις αν είναι για 2 – 3 δευτερόλεπτα, 40 φορές την ημέρα… Εντάξει, σιγά τα ωά. Εγώ για τις κουνέλες ήξερα... Χαμός στο ζωικό βασίλειο…».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ούτε Chase, oύτε Τροχός: Το τηλεπαιχνίδι που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του με 2.110.745 τηλεθεατές
«Θέλεις και σεξ τώρα εσύ»: Η απάντηση στο Chase που δεν άρεσε καθόλου στη Μαρία
Δεν κατάφερε να διαχειριστεί ό,τι συνέβη στο Chase: «Να υπάρχει ένας γιατρός στο πλατό»
Τα «έδωσαν» όλα Μπεκατώρου - Χαραλαμπόπουλος στον Ρέμο! Το γλέντι στο NOX