Ουγγαρέζος για Χρηστίδου: «Λάθος να αδειάζουμε συνεργάτες μας. Η εκπομπή δεν προστάτεψε τη ρεπόρτερ»
Buongiorno: Η ερώτηση που έγινε στη Τζένη Μπαλατσινού από τη ρεπόρτερ της Σίσσυς Χρηστίδου, έφερε πολλές συζητήσεις.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε σήμερα 16/3 στον αέρα την άποψή του.
«Η ερώτηση ήταν από τη Ρέα Ιωάννου, που είναι εξαιρετική ρεπόρτερ. Θεωρώ πολύ άδικο αυτό που συνέβη. Η ερώτηση τέθηκε πάρα πολύ σωστά, θεωρώ ότι εδώ ενδεχομένως είναι λίγο πιο ευερέθιστη η Τζένη Μπαλατσινού, θα το θέσω έτσι ευγενικά», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ενοχλημένη η Σίσσυ Χριστίδου: «Τσακώθηκα στο καμαρίνι για την ερώτηση που κάναμε στην Μπαλατσινού»

Και πρόσθεσε: «Η ερώτηση ήταν “πώς είναι να είσαι η γυναίκα του Υπουργού Βασίλη Κικίλια”, δηλαδή είναι η ιδιότητα! Πώς ρωτάμε τον Μάξιμο Μουμούρη “πώς είναι να είσαι παντρεμένος με τη βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου;”, έτσι τέθηκε. Θεωρώ ότι και η εκπομπή δεν την προστάτεψε, γιατί είπε και η Σίσσυ ότι η ίδια θα αντιδρούσε χειρότερα. Ήταν μια πάρα πολύ ok ερώτηση και μια πάρα πολύ εντάξει απάντηση.
Στον σχολιασμό, στο πάνελ, συνέχισαν αυτό που λέει η κυρία Μπαλατσινού, ήταν μια ταμπέλα. Είναι πάρα πολύ σωστό, αλλά άσχετο με αυτό που συνέβη, γιατί η ερώτηση δεν ήταν αυτή. Είναι λάθος να αδειάζουμε τους συνεργάτες μας».
Χρηστίδου για Μενεγάκη: «Όφειλε να βγει να απαντήσει αλλά βρίσκω άδικο να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση»
Έξαλλη η Χρηστίδου με την Μπακοδήμου: «Είναι πάρα πολύ προσβλητικό και σεξιστικό... Συγχύστηκα»
Χρηστίδου σε Καινούργιου: «Όταν γέννησα δεν ήθελα να ακουμπάει το μωρό ούτε ο μπαμπάς του!