Μίλτος Πασχαλίδης: «Είμαι τελείως χαζομπαμπάς και τσακώνομαι με τη γυναίκα μου γιατί...»
Media

Μίλτος Πασχαλίδης: «Είμαι τελείως χαζομπαμπάς και τσακώνομαι με τη γυναίκα μου γιατί...»

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίλτου Πασχαλίδη, «Ξενοδοχεία», βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Buongiorno.

Εκεί, συνάντησε τον καλλιτέχνη, ο οποίος έκανε δηλώσεις.

«Κάνει τρίτη έκδοση, έχει βγει πριν από τρία χρόνια, αλλά με τίμησε πολύ ο δήμος Νέας Ιωνίας και το πολιτιστικό κέντρο που μου έκανε την πρόταση να το παρουσιάσουμε, γιατί εγώ μένω στην Αλσούπολη, στη Νέα Ιωνία. Οπότε ήταν η πρώτη φορά στα 30 χρόνια που κάνω μουσική ή βιβλία που με κάλεσε η γειτονιά μου. Μου φάνηκε πάρα πολύ συγκινητικό», είπε.

«Στο καλό Χαλάνδρι μου» - Το συγκινητικό «αντίο» του Μίλτου Πασχαλίδη στον Γιώργο Παπαδάκη

pasxalidhs.jpg

Πώς ξεκίνησε η συγγραφή για τον Μίλτο Πασχαλίδη;

«Μου περισσεύουν λέξεις. Τα τραγούδια έχουν μία μορφή. Μέσα σε 3-4 λεπτά πρέπει να πεις μία ιστορία. Υπάρχουν μερικές ιστορίες που δεν λέγονται σε 3 λεπτά. Θέλεις λίγο χώρο, λίγο χρόνο παραπάνω να τις αναπτύξεις. Αυτή ήταν η ιδέα και ξεκίνησα να γράφω βιβλία γιατί μου αρέσουν και οι ιστορίες των άλλων και είχα και δικές μου να πω. Αν ήμουν νεότερος και προλάβαινα, μπορεί να σπούδαζα και κινηματογράφο, να τις πω και κινηματογραφικά».

Για την πατρότητα ανέφερε: «Είμαι τελείως χαζομπαμπάς και τσακώνομαι με τη γυναίκα μου γιατί είμαι αυτός που δεν μπορεί να πει όχι στο σπίτι και το ξέρουνε φυσικά», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Πασχαλίδης για Θάνο Μικρούτσικο: Όταν έπαθα κατάθλιψη, με καταδίωκε για να φάω και να κοιμηθώ

Μίλτος Πασχαλίδης: «Η λέξη νοσταλγία δεν υπάρχει για εμένα...»

Αποκλειστικό - Τσακνής σε Πασχαλίδη για τα 30 χρόνια καριέρας: «Στα 50 θα έρθω με μπαστούνι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved