Κατερίνα Στικούδη: «Είναι πολύ χαρούμενος ο άνδρας μου που έχω μπει και στην κουζίνα»
Media

Κατερίνα Στικούδη: «Είναι πολύ χαρούμενος ο άνδρας μου που έχω μπει και στην κουζίνα»

Το Πρωινό: Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη σήμερα 20/3 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων, για τη νέα της εκπομπή στην ΕΡΤ, αλλά και για το γεγονός ότι τελευταία έχει αρχίσει και μαγειρεύει, ενώ παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε σε καμία περίπτωση.

«Είναι πολύ χαρούμενος ο άνδρας μου, φαντάζομαι, που έχω μπει και στην κουζίνα, κάτι που δεν το περίμενε ποτέ να συμβεί, κατάλαβες; Έχουμε εξελίξεις Γιώργο. Έχω μπει στην κουζίνα και μαγειρεύω και το πιο παράξενο απ’ όλα δεν είναι ότι μπήκα, είναι ότι μ’ αρέσει κιόλας. Δηλαδή αυτό πού το πας; Ο σύζυγος ήταν καταπληκτικός σεφ, τα κάνει όλα, αλλά κάποια στιγμή κι εγώ αισθάνθηκα την ανάγκη ότι θέλω να φροντίσω τα παιδιά μου, να ετοιμάσω τα σνακ τους να πάνε στο σχολείο.», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Στικούδη: «Λαμβάνω θετικά σχόλια για την εκπομπή στην ΕΡΤ και είναι ευχαριστημένος και ο σταθμός»

stikoudi.jpg

Και συνέχισε: «Η μητρότητα ήταν αυτή που μου γέννησε την ανάγκη να μπω στην κουζίνα, ξεκάθαρα. Εμένα τουλάχιστον. Ε, πρέπει να υπάρξει ένα κίνητρο, μια αφορμή. Από τη στιγμή που ήταν ένα κομμάτι το οποίο το είχε αναλάβει ο Βαγγέλης, εγώ δεν θα πω ότι επαναπαύτηκα, αλλά αφού το κάνει καλά και του αρέσει. Δεν ήθελα να λέω "τι θα φάνε τα παιδιά αύριο;".

Ήθελα εγώ να τα ετοιμάσω. Κατάλαβες; Και μετά όταν ακούς και την ατάκα "μανούλα αν το κάνεις εσύ θα το φάω", εκεί τελειώνει η υπόθεση... Φτιάχνω μια συνταγή με κιμά ένα πάρα πολύ ωραίο, είναι σαν κιμαδόπιτα κάπως, και βάζω το ζυμάρι πρώτα μόνο του, μετά βάζω τον κιμά ενδιάμεσα, μπόλικο τυράκι από πάνω, λαδάκι, γίνεται καταπληκτικό. Είναι σαν μουσακάς».

Διαβάστε επίσης:

Στικούδη για τα σχόλια της Δρούτσα για τη Marseaux: «Μη βάζουμε τον κόσμο στη ζυγαριά»

Eνθουσιασμένη η Κατερίνα Στικούδη: «Χαίρομαι που θα γίνει πράξη η εκπομπή μου στην ΕΡΤ»

Άφωνος ο Λιάγκας με τον Σερίφη: «Τίποτα από όσα είπες, δεν είναι αλήθεια...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved