Έχω παιδιά - «Στερεότυπα»: Οι εξελίξεις του νέου επεισοδίου
Media

Έχω παιδιά - «Στερεότυπα»: Οι εξελίξεις του νέου επεισοδίου

Η κωμική σειρά του MEGA, «Έχω παιδιά», συνεχίζει να αποτυπώνει με τον πιο σπαρταριστό τρόπο την καθημερινότητα μιας οικογένειας, απόψε στις 20:50.

Γονείς σε ρόλο πυροσβέστη, αναζητούν τρόπους να πείσουν μικρούς και μεγάλους πως τα χρώματα δεν έχουν φύλο.

Με την υπογραφή του Λάμπρου Φισφή στο σενάριο, η σειρά «Έχω παιδιά» αναδεικνύει κάθε εβδομάδα τις πιο αστείες και γνώριμες στιγμές της ζωής με παιδιά, εκεί όπου τίποτα δεν εξελίσσεται βάσει σχεδίου.

Έχω παιδιά: Η Σάρα σε κατάσταση πανικού

exwpaidia-ep17-1.jpg

Τι θα δούμε απόψε 23/3

«Στερεότυπα»

Μπορεί ένα χρώμα να προκαλέσει οικογενειακή κρίση; Όταν ο κυρ-Στέλιος πείθει τον Τάσο να απαρνηθεί την αγαπημένη του μπλούζα επειδή είναι ροζ, η Σάρα και ο Μιχάλης αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να καταρρίψουν τα έμφυλα στερεότυπα.

Παράλληλα, ο Έκτορας εφαρμόζει τις πιο προχωρημένες τεχνικές αυτοβελτίωσης για να απαλλάξει τον Σταύρο από το εργασιακό άγχος, ενώ οι νέοι γείτονες της οικογένειας συστήνονται με τον πιο θορυβώδη τρόπο: ως αδιόρθωτα «party animals».

Δείτε εδώ το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Λάμπρος Φισφής: Η κωμωδία βγαίνει από τις δυσκολίες

Το «Έχω παιδιά» επιστρέφει και ο Λάμπρος Φισφής αποκαλύπτει όσα θα δούμε

Ευγενία Σαμαρά, Λάμπρος Φισφής και Βασίλης Μαυρογεωργίου στέλνουν μήνυμα γιορτινής προσφοράς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved