Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτή την επίδειξη του πλούτου»
Το βίντεο στο TikTok που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς κάνει λόγο στα όσα έχει καταφέρει στα 32 της χρόνια.
«Πώς νιώθεις στα 32 όταν έχεις μάθει να αγαπάς τον εαυτό σου, μεγαλώνεις το πιο γλυκό μωρό του κόσμου, έχεις έναν υπέροχο σύντροφο, οι κολλητοί σου στέκονται σαν αληθινή οικογένεια, γυμνάζεσαι και προσέχεις την υγεία σου, έχεις δική σου επιτυχημένη εταιρία ρούχων, ετοιμάζεις νέα επιχειρηματικά projects, κάνεις επενδύσεις στο real estate σαν να παίζεις monopoly, δεν σε νοιάζει καν το bank account σου, η μισή Ελλάδα σε αγαπά και η άλλη μισή σε μισεί γιατί δεν έχει τα παραπάνω», έγραψε η ίδια και έφερε αμέτρητα σχόλια.
«Θεωρείς σωστό το φλεξ για το χρήμα; Ανάγκη για επιβεβαίωση» - Αντιδράσεις με το βίντεο της Τούνη

Τα σχόλια της Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου είδε σήμερα 24/3 το συγκεκριμένο βίντεο στη Super Κατερίνα και το σχολίασε.
«Μπράβο της σε όλα, αυτοδημιούργητη, επιτυχημένη σε όλα, αλλά η επίδειξη πλούτου νομίζω είναι λίγο περιττή. Βέβαια τα έχει καταφέρει, δεν είναι η μόνη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον χώρο και σε άλλους τομείς που τα έχουν καταφέρει. Εγώ ξέρω επιχειρηματίες που κάνουν πολύ ωραίες κινήσεις. Και άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης τα έχουμε καταφέρει, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτή την επίδειξη πλούτου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Και συνέχισε: «Πάντα σκέφτομαι, σήμερα είναι κάποια πράγματα, αύριο δεν είναι. Καλά κάνεις τις καβάντζες σου και της επενδύσεις σου, αλλά δεν ξέρεις πώς τα φέρνει το αύριο».
Διαβάστε επίσης:
Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη: «Χάνονται αθώες ζωές και τα σκουπίδια...»
Η σαλάτα της Ιωάννας Τούνη για να διατηρεί τη σιλουέτα της έγινε viral!
Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: «Σταματήστε να βασίζετε όλη την βλακώδη εκπομπή σας πάνω μου...»