Κάτι ψήνεται: Σήμερα η πρεμιέρα - Τι θα δούμε
Media

Κάτι ψήνεται: Σήμερα η πρεμιέρα - Τι θα δούμε

Κάτι ψήνεται: Από τον Βορρά έως τον Νότο, η Ελλάδα μαγειρεύει και στρώνει το πιο ζεστό, αυθεντικό και φιλόξενο τραπέζι.

Το αγαπημένο «Κάτι ψήνεται», που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια διεθνούς επιτυχίας και μετρά παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 σήμερα, στις 17:15, και θα μας ανοίγει καθημερινά την όρεξη.

Κάθε εβδομάδα, πέντε οικοδεσπότες, με μεράκι και προσωπικό στυλ, παίρνουν θέση στην κουζίνα τους, σχεδιάζουν το πιο δυνατό μενού και βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους. Με φαντασία, χιούμορ, αγωνία, αλλά και πολλές φορές με αυτοσχεδιασμό της τελευταίας στιγμής, διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας. Οι καλεσμένοι δοκιμάζουν, σχολιάζουν, βαθμολογούν και στο τέλος της εβδομάδας εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει 2.500 ευρώ και τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη.

Όμως, στο «Κάτι ψήνεται» το φαγητό είναι μόνο η αρχή. Γιατί γύρω από το τραπέζι, μεταξύ τυριού κι αχλαδιού, συμβαίνουν τα καλύτερα: απρόβλεπτες γνωριμίες, αυθόρμητα πειράγματα, καυστικά σχόλια, ατάκες που μένουν, ενθουσιώδεις κριτικές, αλλά και αμήχανες στιγμές που όλοι προσπαθούν να καταλάβουν… τι ακριβώς ήταν αυτό που μόλις δοκίμασαν. Και όσο στην κουζίνα ετοιμάζεται το επόμενο πιάτο, κάποιοι καλεσμένοι δεν αντιστέκονται στον πειρασμό μιας μικρής… εξερεύνησης στο σπίτι, που συχνά αποδεικνύεται εξίσου «πικάντικη» με το μενού.

Κάτι ψήνεται: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα - Πρώτη στάση η Θεσσαλονίκη!

kati-pshnetai-8essalonikh-ebdomada-3003-03042026-1.jpg

ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (30 ΜΑΡΤΙΟΥ – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Η πρώτη εβδομάδα του «Κάτι Ψήνεται» ξεκινά από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:15

Την εβδομάδα, ανοίγει η κυρία Λένα, 70 ετών, συνταξιούχος από την Περαία Θεσσαλονίκης, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά δύο εγγονιών. Κοινωνική, αυθεντική, δραστήρια και αθεράπευτα γλεντζού, απολαμβάνει την καθημερινότητά της με τον δικό της ρυθμό, είτε στην κουζίνα, είτε σε μια χαλαρή βόλτα με τη σκυλίτσα της τη Λάβλι. Με αυτοπεποίθηση και διάθεση για παιχνίδι, ετοιμάζει ένα μενού τριών πιάτων με ευφάνταστους τίτλους και σπιτική φροντίδα, ισορροπώντας ανάμεσα στο χιούμορ και την παράδοση από «παγιδευμένες» γεύσεις που ανοίγουν την όρεξη, μέχρι ένα γλυκό φινάλε όπου η σοκολάτα βρίσκει το ιδανικό της ταίρι.

Η βραδιά κυλά με γνωριμία, σχόλια και πολύ γέλιο, ενώ το δείπνο κορυφώνεται όπως μόνο η κυρία Λένα ξέρει: με ένα αυθεντικό μουσικοχορευτικό φινάλε.

Θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις βαθμολογίες ή η πρώτη βραδιά θα φέρει τις πρώτες ανατροπές;

Sneak Preview

Με ποιους τρώμε αυτή την εβδομάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved