Τσιμτσιλή για Καληφώνη μετά το σάλο για τον καφέ στην κηδεία της Μαρινέλλας:«Θέλω να πιστεύω ότι...»
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει δεχτεί απίστευτη κατακραυγή από χθες, μετά την εμφάνισή της στην κηδεία της Μαρινέλλας.
Το γνωστό μοντέλο, εμφανίστηκε στην Μητρόπολη χθες 31/3 κρατώντας από το ένα χέρι τον σύντροφό της Χρήστο Μάστορα και στο άλλο χέρι έναν καφέ και το κινητό της.
Μετά το άγριο κράξιμο που έφαγε στα social media, τα σχετικά πλάνα προβλήθηκαν σήμερα 1/4 και στο Happy Day.
Οι επώνυμοι σε κλίμα οδύνης: Συγκίνηση στην κηδεία της Μαρινέλλας - Ποιοι βρέθηκαν εκεί

«Θέλω να πιστεύω ότι τον καφέ τον άφησε σε κάποιον πριν μπει στην εκκλησία. Εκεί είναι στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης. Ήταν πρωί, μπορεί μόλις να είχε ξυπνήσει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:
«Επειδή είναι ένα κορίτσι νέο, θεωρώ ότι το τζιν μπορεί να μην το σκέφτηκε, αυτό που κλωτσάει είναι ο καφές. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπήκε στην εκκλησία με τον καφέ. Θέλω να πιστεύω ότι έψαχνε κάποιο κάδο εκεί στο προαύλιο».
Διαβάστε επίσης:
Κηδεία Μαρινέλλας: Έφτασε στη Μητρόπολη η σορός της - Ράκος η κόρη και τα εγγόνια της
Στα μαύρα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό: «Είναι μία ιδιαίτερη μέρα»
Μαυροφορεμένη η Καινούργιου την τελευταία της ημέρα στο πλατό - Η συγκίνηση για τη Μαρινέλλα