«Άρχισε η εβδομάδα των Παθών» - Η έναρξη με ατάκες-φωτιά από τον Κώστα Τσουρό λόγω της καθυστέρησης
Media

«Άρχισε η εβδομάδα των Παθών» - Η έναρξη με ατάκες-φωτιά από τον Κώστα Τσουρό λόγω της καθυστέρησης

Με καθυστέρηση περίπου δέκα λεπτών βγήκε σήμερα στον αέρα η εκπομπή «Το ’χουμε» στον ΣΚΑΪ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Κώστα Τσουρό.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε τονίσει με έμφαση πως η εκπομπή ξεκινά «στις 4 ντάν», φάνηκε να δίνει τη δική του απάντηση με χιούμορ και… υπονοούμενα για τη σημερινή καθυστέρηση.

Η έναρξη της εκπομπής μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς «έπαιξε» το τραγούδι των C:Real «Θα περιμένω», με τη χαρακτηριστική φράση «θα περιμένω, χειμώνας θα ντυθώ» να δίνει τον τόνο και να σχολιάζει έμμεσα την κατάσταση.

Γερμανού για Τσουρό-Ουγγαρέζο: «Από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό, έχει κάνει... πεντάρια ξεγυρισμένα»

tsoyros.jpg

Στα λεπτά που ακολούθησαν, ο Κώστα Τσουρό συνέχισε στο ίδιο ύφος, αφήνοντας αιχμές και «πετώντας» ατάκες με νόημα, που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους τηλεθεατές.

«Να ‘μαστε κι εμείς… Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, θα περιμένω, λέει το τραγούδι… Εδώ είμαστε! Θα είμαστε μαζί σας ζωντανά μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, να περάσουμε και τις επόμενες ημέρες εδώ μαζί.

Άρχισε η εβδομάδα των Παθών, παιδιά. Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι και στην πραγματικότητα εβδομάδα των Παθών, θα φανεί και στη συνέχεια. Πάντως, όλοι προσδοκούμε μια ανάσταση, σε όλα τα επίπεδα», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια η εκπομπή πέρασε στη γνώριμη ροή και προβλήθηκε βίντεο για το νόημα που έχει η Μεγάλη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντάρας: «Το ύφος του Κώστα δεν μου άρεσε, δεν ήταν ωραίο, ήταν εριστικός»

Καινούργιου για Ουγγαρέζο - Τσουρό: «Έχω γνωρίσει κακά παιδιά στον χώρο, ο Δημήτρης ανήκει στους...»

«Σφαγή» ανάμεσα σε Ουγγαρέζο & Τσουρό: «Aλεπουδάκο το 0.8 είναι κρεμαστάρι» - «Κακό πράγμα η ζήλια»

Ουγγαρέζος: «Kάνει 0,8%, ευτελίζεται» - Η πληρωμένη απάντηση του παρουσιαστή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved