Ούτε Ρουβάς, ούτε Αργυρός: Αυτός ο τραγουδιστής φτάνει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor του ΣΚΑΙ
Media

Ούτε Ρουβάς, ούτε Αργυρός: Αυτός ο τραγουδιστής φτάνει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor του ΣΚΑΙ

Το Survivor επέστρεψε για μία ακόμη σεζόν στον ΣΚΑΙ και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν αρχήσει να επιβεβαιώνουν ότι ήταν, για άλλη μια φορά, η πιο εύστοχη επιλογή. 

Η φετινή επιλογή να χωριστούν οι ομάδες σε Αθηναίους και Επαρχιώτες δεν κατάφερε να «κερδίσει» το κοινό, όμως τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Με δεδομένο ότι το παιχνίδι έχει ακόμη περίπου δύο μήνες μπροστά του, η παραγωγή αναζητά τρόπους να τονώσει το ενδιαφέρον. Σε αυτό το πλαίσιο επιστρατεύεται και ο Νίκος Κουρκούλης.

Dragons’ Den: Στον αέρα το τρέιλερ με τον Σάκη Τανιμανίδη και το μυστήριο με τους επενδυτές

iliadi-kourkoulis.jpg

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν θα συμμετάσχει ως παίκτης, αλλά θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να εμφανιστεί στο καθιερωμένο πάρτι της Ένωσης, προσφέροντας μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι.

Η εμφάνισή του αναμένεται να προβληθεί στον αέρα του ΣΚΑΪ την Κυριακή του Θωμά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Επικό! Η Δάφνη Μπόκοτα είδε στον ΣΚΑΪ ότι έγινε... λαμπάδα για την Ανάσταση! «Επιτέλους καιρός ήταν»

Επικές κινηματογραφικές παραγωγές τη Μεγάλη Εβδομάδα στον ΣΚΑΪ

Επικές κινηματογραφικές παράγωγες την Μεγάλη Εβδομάδα στον ΣΚΑΙ

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Μεγάλη Τρίτη με έθιμα, παραδόσεις και γεύσεις από Κέρκυρα, Πάρο και Νάξο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved