Ανουσάκη για Υπέροχα πλάσματα: Γιατί να παιχτεί 19 χρόνια μετά; Καλά έκανε και πάγωσε τη σειρά
Για το αν τελικά θα τη δούμε στη σειρά Υπέροχα Πλάσματα αλλά και για το αν της λείπει το θέατρο, μίλησε πρόσφατα η Ελένη Ανουσάκη.
Τελικά στην τηλεόραση με τα «Υπέροχα πλάσματα» θα σας δούμε;
Δεν έχω καμία ενημέρωση, δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Μετά από περιπέτεια της υγείας μου θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Πια είμαι μεγάλη, δεν υπάρχει λόγος να κουράζομαι και να πιέζω τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να λέω ότι είμαι η «θεία Καραμέλα» που την υποδύθηκα στη σειρά, γιατί όλα αλλάζουν με τον χρόνο. Πιστεύω δεν πρέπει να ξαναγίνει η σειρά, οι άνθρωποι ωρίμασαν και προχώρησαν. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, όπως και όλοι οι συντελεστές, είναι εξαιρετικοί και η σεναριογράφος Μυρτώ Κοντοβά μπορεί να γράψει ένα άλλο έργο, κάτι νέο. Γιατί να παιχτεί η σειρά 19 χρόνια μετά; Καλά έκανε η παραγωγή και πάγωσε τη σειρά... Η νοσταλγία δεν είναι πάντα καλός βοηθός, γιατί μπορεί να μας κρατά πίσω. Πρέπει να κοιτάς μπροστά.

Σας λείπει σήμερα το θέατρο;
Δεν μου λείπει καθόλου το θέατρο. Έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει, έχω ζήσει πολλά μέσα από αυτό. Εκτιμώ τους καλλιτέχνες που αγωνίστηκαν να είναι σοβαροί, τίμιοι και γεμάτοι αγάπη για την τέχνη. Αυτοί που το έκαναν εμπόριο με ενοχλούν γιατί αλλοιώνεται η ουσία. Δεν ζηλεύω τους ανθρώπους, δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Είδα έναν καλλιτέχνη που ήταν εξαιρετικός, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και έδωσε συναυλία στο Λονδίνο. Μπράβο του που τόλμησε και προχώρησε
Πηγή Λοιπόν
Ελένη Ανουσάκη: Έζησα ένα δράμα, μια κατάσταση που δεν εύχομαι σε κανέναν
Ελένη Ανουσάκη: Διαγνώστηκε καρδιακή ανεπάρκεια – Η νοσηλεία στο νοσοκομείο
Ούτε Λάσκαρη, ούτε Ζωζώ: H εμφάνιση της 20χρονης Ελληνίδας Μπελούτσι & η παρέμβαση εισαγγελέα