Παπακωστοπούλου για Καινούργιου: «Δεν μας δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος να γνωριστούμε λίγο καλύτερα»
Media

Παπακωστοπούλου για Καινούργιου: «Δεν μας δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος να γνωριστούμε λίγο καλύτερα»

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε την Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία της από την πρωινή ζώνη, αλλά και στη συνεργασία που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάνοντας έναν απολογισμό με μεγαλύτερη χρονική απόσταση.

Τηλεφώνημα για βόμβα στο OPEN - Διεκόπη εκτάκτως η εκπομπή Κοινωνία Άνω Κάτω

Όπως δήλωσε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε πρωινή εκπομπή, εφόσον οι συνθήκες είναι διαφορετικές: «πρωινό θα ξαναέκανα με μια άλλη συνθήκη, διαφορετική, ενδεχομένως. Αν η πρόταση ήταν πολύ καλή και οι συνεργάτες ήταν να πηγαίνουμε με την ίδια φόρα, να ‘χουμε την ίδια χημεία και να είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στο ίδιο πράγμα, ναι, θα το έκανα. Όταν ήρθε η πρόταση για το πρωινό, το είδα σαν πρόκληση».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πλέον βλέπει εκείνη την περίοδο πιο ψύχραιμα και με μεγαλύτερη κατανόηση: «Τώρα, που πέρασε ένας δεύτερος χρόνος που δεν είμαι στις ειδήσεις και ένας χρόνος μετά την εκπομπή με την Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου), συνειδητοποιώ ότι ήταν όντως μια πολύ διδακτική εμπειρία. Πλέον η συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου μου αφήνει γλυκιά γεύση».

Παραδέχθηκε επίσης πως χρειάστηκε χρόνος για να επεξεργαστεί όσα ένιωσε: «Το έχω δουλέψει πάρα πολύ μέσα μου, γιατί στην αρχή φαινόταν σαν να είμαι πικραμένη. Μπορεί και 'γω αυτό έτσι να το διαμεσολαβούσα επειδή ένιωθα λίγο θιγμένη, νομίζω όμως ότι αυτά έχουν περάσει. Νομίζω ότι η σχέση μας με την Κατερίνα πέρασε κύματα και αδικήθηκε αυτή η σχέση».

Κλείνοντας, τόνισε ότι οι μεταξύ τους εντάσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πως υπήρξε επικοινωνία ανάμεσά τους: «Θεωρώ ότι δεν μας δόθηκε ίσως και ο απαιτούμενος χρόνος να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, έγιναν όλα λίγο γρήγορα και υπήρξαν κάποιες εντάσεις που ενδεχομένως μεγεθύνθηκαν. Θέλω να πιστεύω ότι ανήκουν στο παρελθόν, έχουμε μιλήσει με μηνύματα και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved