MasterChef: Δύο ακόμα παίκτες βγήκαν στον τάκο! Ποιοι είναι υποψήφιοι
Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, Τρίτη 5 Μαΐου, η κουζίνα μετατράπηκε σε χώρο απόλυτης έμπνευσης με τη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας.
Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έθεσαν μια ιδιαίτερη πρόκληση στους διαγωνιζόμενους, αναζητώντας πρωτοτυπία τόσο στη γεύση όσο και στο σερβίρισμα.
Η αποψινή δοκιμασία απαιτούσε από τα μέλη της κόκκινης και της μπλε μπριγάδας να εγκαταλείψουν τα συμβατικά σκεύη.
Οι παίκτες κλήθηκαν να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να εμπνευστούν από διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν στην κουζίνα.
MasterChef: Η τραγική απροσεξία που τον άφησε χωρίς πιάτο και η αυστηρή εντολή του Κουτσόπουλου

Οι μαγειρικές δημιουργίες έπρεπε να παρουσιαστούν μέσα σε αυτά τα αντικείμενα αντί για τα συνηθισμένα πιάτα.
Η έκβαση της δοκιμασίας έφερε αναταράξεις στο στρατόπεδο των «Μπλε». Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τους κριτές, η Μπλε Μπριγάδα οδηγήθηκε σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να προκύψουν δύο ακόμα υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Δείτε ποιοι είναι αυτοί στο βίντεο:
«Είναι εθιστικό» - Ξετρελάθηκαν με το πιάτο του οι κριτές του MasterChef - Ποιοι είναι υποψήφιοι;
MasterChef: Τα απρόοπτα στη δοκιμασία, η αποχώρηση και οι εντάσεις: «Λέει πράγματα που δεν πρέπει»
MasterChef - Κοντιζάς: Έγινε για λίγο... δημοπράτης! Γιατί είπε «ευχαριστώ» στη Δέσποινα Μοιραράκη;