«Θα μου λείψουν αυτά...»: Oριστικά εκτός ΣΚΑΙ ο Κώστας Τσουρός-Το πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του
Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν για τον Κώστα Τσουρό στον ΣΚΑΪ, καθώς η εκπομπή «Το ’Χουμε» ρίχνει πρόωρα αυλαία την Παρασκευή 29 Μαΐου.
Το μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού δεν κατάφερε να σημειώσει τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης και έτσι αποφασίστηκε να ολοκληρώσει τη φετινή του διαδρομή περίπου έναν μήνα πριν από το επίσημο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.
Σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, από την 1η Ιουνίου τη θέση της εκπομπής θα πάρουν επαναλήψεις του τηλεπαιχνιδιού «The Floor», το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στη συγκεκριμένη ζώνη.
«Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα» - Η ατάκα όλο νόημα του Κώστα Τσουρού στην έναρξη της εκπομπής

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν και οι ατάκες του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή της Τετάρτης 20 Μαΐου.
Ο παρουσιαστής, κατά την έναρξη της εκπομπής, ανέφερε με νόημα πως «ποτέ δεν ήταν καλύτερα».
Στο κλείσιμο απευθύνθηκε στη Δέσποινα Τσόκου λέγοντας πως «το νάζι και η θετική σου ενέργεια θα μου λείψουν».
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Κώστα Τσουρού, ενώ το πρόωρο τέλος της εκπομπής έχει ήδη προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στον τηλεοπτικό χώρο.
Η αλλαγή προγράμματος από 1/6

Διαβάστε επίσης:
Σε σοκ ο Τσουρός: «Αυτός που ήταν δίπλα στον Σταύρο Φλώρο την ώρα που τραυματίστηκε, έχει πάθει...»
Κώστας Τσουρός για Κλαυδία: «Κάτι μου βρωμάει! Είναι σαν να μη θέλει να κερδίσει η Ελλάδα»
«Ο Κώστας Τσουρός πρέπει να πάρει την ευθύνη της αποτυχίας, ήταν όλα δική του επιλογή»
Κώστας Τσουρός για Σία Κοσιώνη: «Η σημερινή μέρα για τον ΣΚΑΙ είναι λίγο περίεργη»