Συρίγος για Λιάγκα: «Ξέρω ότι έχει ήδη κλείσει για του χρόνου & βολιδοσκοπεί συνεργάτες»
Media

Συρίγος για Λιάγκα: «Ξέρω ότι έχει ήδη κλείσει για του χρόνου & βολιδοσκοπεί συνεργάτες»

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε για παρασκηνιακές κινήσεις στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και εκτιμά ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές στο τηλεοπτικό του πρότζεκτ.

Ο Νίκος Συρίγος, μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα, κάνοντας λόγο για ήδη διαμορφωμένες εξελίξεις ενόψει της επόμενης σεζόν.

Συγκινεί ο Νίκος Συρίγος: «Είναι μια μεγάλη πληγή για μένα η ιστορία της μάνας μου»

liagkas-ant1-2.jpg

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον αέρα, ο παρουσιαστής φέρεται να έχει ήδη «κλειδώσει» τη συνεργασία του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ενώ παράλληλα, όπως είπε, βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης νέων προσώπων από τον χώρο της τηλεόρασης για πιθανές συνεργασίες στο πλευρό του.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η εκπομπή του Λιάγκα θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, τόσο σε επίπεδο δομής όσο και προσώπων, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Γιώργος Λιάγκας τον έχει προσεγγίσει για ενδεχόμενη συνεργασία, απάντησε με νόημα πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απάντησή του θα ήταν ούτως ή άλλως αρνητική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved