Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου με το Survivor»
Media

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου με το Survivor»

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός μετά την πρόωρη ολοκλήρωση του «Survivor», η οποία προκλήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους, φανερά επηρεασμένος από το περιστατικό, τονίζοντας πως η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε τηλεοπτικό προϊόν.

«Μετά από τόσα χρόνια είχαμε αυτό το ατύχημα, σταμάτησε η προσπάθεια όλων των παικτών. Το μυαλό μας είναι στον Σταύρο, περιμένουμε να τον δούμε να επιστρέψει δυνατός, γερός, μας έδωσε ένα μάθημα ζωής. Εννοείται ότι έπρεπε να σταματήσει τώρα, πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία μαζί του. Το καλό είναι ότι έχει στο πλευρό του δύο άνδρες ισχυρούς που θα τον στηρίξουν από εδώ και πέρα», είπε στο Breakfast@Star.

Καινούργιου για Λιανό: «Με προβλημάτισε... Μας χτύπησε σε όλους άσχημα αυτό»

lianos.jpg

Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι η ξεκούραση, ενώ δήλωσε άγνοια για το αν το πρότζεκτ θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν:

«Δεν ξέρω τι θα κάνω τηλεοπτικά, θέλω να ξεκουραστώ το καλοκαίρι και από τον Σεπτέμβριο βλέπουμε. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου με το Survivor».

Ουγγαρέζος: Η παρατήρηση για τα λόγια του Λιανού – «Να προσέχουμε λίγο πώς τοποθετούμαστε...»

Survivor: «Βόμβα» στο τελευταίο συμβούλιο - Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή

Μόνο για 20 λεπτά στον αέρα του ΣΚΑΙ - Τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved