Σκορδά – Το σχόλιο μετά το ατύχημα της Καραμήτρου–«Είναι αμήχανο. Δεν κάνεις χιούμορ με κάτι τέτοιο»
Media

Σκορδά – Το σχόλιο μετά το ατύχημα της Καραμήτρου–«Είναι αμήχανο. Δεν κάνεις χιούμορ με κάτι τέτοιο»

«Προφανώς έχει δεμένο το χέρι της, αλλά η ίδια δεν θέλει να αναφερθεί, θέλει να το “χαμηλώσει”», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή σχετικού βίντεο, επισημαίνοντας τη στάση της δημοσιογράφου απέναντι στο ατύχημα και τη δημόσια έκθεσή του.

Καραμήτρου: Στην εκπομπή με νάρθηκα μετά το ατύχημα – Tα πρώτα της λόγια

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη στιγμή με τον Νίκο Στραβελάκη, λέγοντας: «Το αστείο άστοχο, να τη βάλει να σηκώσει τα χέρια, για να δείξει τι; Αφού είναι δεμένο, μπαταρισμένο».

skorda-2.jpg

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε επίσης θέση, σημειώνοντας: «Δεν είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχει χιούμορ, αλλά βλέπει ότι δεν θέλει να συνεχιστεί. Μετά, το αστείο με τα χέρια, είναι αυτό που οι άνθρωποι της ενημέρωσης παλεύουν με το στανιό να κάνουν ένα αστείο και δεν βγαίνει και γίνεται χειρότερα».

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε τονίζοντας πως το κλίμα ήταν ιδιαίτερα αμήχανο: «Ήταν και αμήχανο το θέμα. Δηλαδή, από τη μία δεν ήθελαν να υπερθεματίσουν, εκείνη δεν ήθελε να το κάνει μεγάλο και δραματικό και ο άλλος ήθελε να το συνεχίσει. Εδώ εγώ καταλαβαίνω μία στάση από τη μία και μία στάση από την άλλη. Αυτό είναι το αμήχανο. Δεν κάνεις χιούμορ με κάτι τέτοιο. Δεν είναι θέμα ατάκας και ότι δεν έχει κάποιος την ατάκα, γιατί μπορεί κι ένας άνθρωπος της ενημέρωσης να έχει πάρα πολύ χιούμορ».

1781773258031-583624627-skorda-2.jpg

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έχει χιούμορ, αλλά αυτό ήταν άβολο, το… σήκωσε τα χέρια σου ψηλά», με τη Φαίη Σκορδά να καταλήγει: «Το άβολο ήταν ότι ο ένας τον πήγαινε».

Μίνα Καραμήτρου: Η αντίδραση συναδέλφων της μετά την είδηση του τραυματισμού – «Αν είναι δυνατόν!»

Μίνα Καραμήτρου – Στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη στο ΟΡΕΝ: «Σώθηκε από θαύμα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved