Οι real αμοιβές των Real Housewives
Media

Οι real αμοιβές των Real Housewives

Αντιδράσεις και μάλιστα έντονες έχει προκαλέσει το νέο reality του Αnt1 “Real Housewives of Athens” καθώς οι εικόνες που προβάλλονται με τις έξι πρωταγωνίστριες εν μέσω οικονομικής κρίσης να μιλούν για τα χλιδάτα σπίτια τους με τις πισίνες, έκαναν πάρα πολύ κόσμο να βγει από τα ρούχα του.


Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση σχετικά με το τι απ’ όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι πρωταγωνίστριες του reality δήλωσαν ότι δεν αμείβονται και ότι παίρνουν κάποια χρήματα για τα έξοδα κίνησης.
Η αλήθεια είναι ότι η παράγωγη από τον μήνα Ιούλιο άρχισε να τις αμείβει με 1500 ευρώ μηνιαίως, από την ημέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Όταν η εταιρεία παραγωγής, που ως γνωστόν είναι εξωτερική, έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου και πήρε το πράσινο φως να βγει η εκπομπή στον αέρα, άλλαξε και το καθεστώς της αμοιβής των γυναικών. Από εδώ και πέρα τα πρώτα ονόματα θα παίρνουν 5000 ευρώ μεικτά τον μήνα, και οι λιγότερο γνωστές κάτι λιγότερο, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Πηγή: 24wro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved