Φερεντίνος: «Τι άκουσες για τη χθεσινή εκπομπή;» – Η αντίδραση της Καραβάτου
Με διάθεση να μάθει πώς υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό το νέο «Στούντιο 4», ο Χρήστος Φερεντίνος ξεκίνησε τη δεύτερη εκπομπή της ανανεωμένης εκπομπής της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης.
Στο πλευρό του βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, με τους δύο παρουσιαστές να κάνουν το νέο τους ξεκίνημα στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής, ο Χρήστος Φερεντίνος θέλησε να μάθει από την τηλεοπτική του παρτενέρ τι ειπώθηκε για την πρεμιέρα τους.
Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την περιέργειά του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρώτη τους κοινή εκπομπή.
«Τι έγινε; Τι άκουσες για τη χθεσινή εκπομπή; Τι σχόλια έχουμε; Για πες, καλά, κακά;», ρώτησε την Κατερίνα Καραβάτου.
Εκείνη, με χαμόγελο, απάντησε πως οι αντιδράσεις ήταν… για όλα τα γούστα:
«Ποικίλα, ποικίλα. Και αυτό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον».
Χρήστος Φερεντίνος – Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα για το νέο «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ - Τα πρώτα λόγια
Η συζήτηση συνεχίστηκε με τους δύο παρουσιαστές να συμφωνούν πως το σημαντικό είναι ότι η πρεμιέρα δεν πέρασε απαρατήρητη.
«Αλλά, ξέρεις τι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση; Ότι υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό», σημείωσε η Κατερίνα Καραβάτου.
«Σκέψου να είχε περάσει αδιάφορο…», πρόσθεσε η ίδια, με τον Χρήστο Φερεντίνο να συμφωνεί πως αυτό θα ήταν το χειρότερο ενδεχόμενο.

Η ξεχωριστή αντίδραση του πατέρα του
Στη συνέχεια, ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε πως ανάμεσα στα σχόλια που έλαβε υπήρχε και ένα που είχε για εκείνον ιδιαίτερη σημασία.
Πρόκειται για τον πατέρα του, τον κυρ Κώστα από τα Γιάννενα, ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο μετά την πρεμιέρα και του είπε: «Πολύ ωραία εκπομπή, Χρηστάρα»!
Η συγκεκριμένη τηλεφωνική επικοινωνία είχε, μάλιστα, μια επιπλέον… σημασία, καθώς ο πατέρας του παρουσιαστή συνηθίζει να κοιμάται τις συγκεκριμένες ώρες.
«Και είναι σημαντικό γιατί ο κυρ Κώστας κοιμάται πάντα 3 με 5, εδώ και χρόνια. Τώρα έχει μείνει ξύπνιος, αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου», ανέφερε με χιούμορ ο παρουσιαστής.
Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η αλλαγή στο καθημερινό του πρόγραμμα δεν είναι εύκολη ούτε για εκείνον, αφού μέχρι πρότινος συνήθιζε και ο ίδιος να κοιμάται εκείνες τις ώρες.
«Όπως και γω, βέβαια, η αλήθεια είναι ότι κοιμόμουν αυτή την ώρα και είναι πολύ δύσκολο τώρα έτσι αυτό», είπε.
Διαβάστε επίσης:
Η ανανεωμένη ομάδα του «Στούντιο 4» ποζάρει πριν την πρεμιέρα με την Καραβάτου και τον Φερεντίνο
Στούντιο 4: Η επίσημη ανακοίνωση για Φερεντίνο - Καραβάτου και η μεταγραφή συνεργάτη της Γερμανού
Στούντιο 4 στην ΕΡΤ: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο