Σίσσυ Φειδά: «Δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά μου για να κάνω εκπομπή» – Όσα είπε για την κόρη της
Τη Σίσσυ Φειδά υποδέχτηκαν σήμερα (16/9) το πρωί η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Νωρίς – νωρίς».
Η γνωστή interior designer αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς, αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Διώνη.
Σίσσυ Φειδά: Απόδραση στη Σαντορίνη με τη κόρη της Διώνη

Μιλώντας για την κόρη της, η Σίσσυ Φειδά περιέγραψε με ιδιαίτερη τρυφερότητα τον χαρακτήρα της και αποκάλυψε πως πλέον εκείνη θέτει τα δικά της όρια στο τι μπορεί να μοιράζεται δημόσια η μητέρα της.
«Η κόρη μου είναι η χαρά της ζωής, έχει πολλή ενέργεια, είναι πολύ επικοινωνιακή και είναι ένα χαμογελαστό παιδί. Φέτος τελειώνει το δημοτικό και πλέον δεν με αφήνει να μιλάω για εκείνη. Πριν έναν χρόνο είχα πάει σε μια γιορτή της και όταν πήγα να την αγκαλιάσω έφυγε. Εκεί το κατάλαβα», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.
Η interior designer μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, εξηγώντας πως στο παρελθόν έχει συζητήσει για διαφορετικά τηλεοπτικά projects, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να βρει κάτι που να την εκφράζει πραγματικά.
«Κατά καιρούς έχω κάνει συζητήσεις για τηλεοπτικά project, τα οποία ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν ήταν προτάσεις που έχουν να κάνουν με τον τομέα μου. Επειδή μπήκα στη τηλεόραση έχοντας ήδη μια πορεία στη δουλειά μου, δεν ήθελα να γίνω η τηλεοπτική διακοσμήτρια.
Ήθελα ό,τι κάνω να έχει σχέση με τη δουλειά μου. Από τη στιγμή που μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο project που πραγματικά να μου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτώ. Εγώ είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου, μου αρέσει αυτό που κάνω. Δεν μπορώ να το αφήσω αυτό για να πάω να κάνω εκπομπή».
Η Σίσσυ Φειδά έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Γιώργο Ανδρίτσο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2014 στη Μύκονο, ύστερα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας.
Το 2016 απέκτησαν την κόρη τους, Διώνη, η οποία ήρθε στη ζωή τους το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς. Η ίδια έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη σχέση τους, εκφράζοντας τη βαθιά αγάπη που τρέφει για την κόρη της.
«Βλέπω την κόρη μου και λιώνω. Κάθε μέρα έχω στιγμές συγκίνησης μαζί της. Όταν με δει στεναχωρημένη με ρωτάει τι έχω και μου λέει ‘σ’ αγαπάω’. Ήθελα από πάντα να αποκτήσω οικογένεια. Στην οικογένειά μας δεν είμαστε πολύ των εκπλήξεων, εκφράζουμε διαφορετικά την αγάπη και το ενδιαφέρον μας» είχε πει η Σίσσυ Φειδά σε παλαιότερη συνέντευξή της.