Πρεμιέρα για το Dragons’ Den: Ο Τανιμανίδης, οι 7 Dragons & οι δυνατές επιχειρηματικές προτάσεις
Με δυναμικές προτάσεις, έντονες διαπραγματεύσεις και το βλέμμα στραμμένο στον κόσμο των επιχειρήσεων, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου το «Dragons’ Den» στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.
Το δημοφιλές business show επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες για 4η σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία σε επιχειρηματίες με πρωτότυπες ιδέες και φιλοδοξίες να παρουσιάσουν τα σχέδιά τους και να διεκδικήσουν την απαραίτητη χρηματοδότηση για την ανάπτυξή τους.
Dragons’ Den: Το δηλητήριο της μέλισσας γίνεται «μήλο της έριδος» για δύο Dragons
Στόχος τους ήταν να πείσουν τους επενδυτές πως η πρότασή τους αξίζει να μετατραπεί σε μια δυνατή επιχειρηματική συνεργασία.

Στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκαν επτά Dragons: ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, η Μαρία Χατζηστεφανή, ο Γιάννης Τσιώρης, η Ελευθερία Ζούρου, ο Αντώνης Καράτζης και ο Κώστας Χαλκιάς. Με διαφορετικές εμπειρίες και επιχειρηματικές διαδρομές, οι επενδυτές κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις προτάσεις, να εξετάσουν τις προοπτικές τους και να αποφασίσουν ποιες αξίζουν την επένδυσή τους.

Οι παρουσιάσεις, οι διαπραγματεύσεις και η προσπάθεια των υποψήφιων επιχειρηματιών να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Dragons βρίσκονται στο επίκεντρο της πρεμιέρας. Άλλωστε, στο «Dragons’ Den» δεν αρκεί μια πρωτότυπη ιδέα, καθώς καθοριστικό ρόλο παίζουν η σωστή προετοιμασία, το επιχειρηματικό πλάνο και η ικανότητα να πείσει κανείς ότι μπορεί να μετατρέψει το όραμά του σε μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Γνωρίστε τους Dragons
Μαρία Χατζηστεφανή: «Είμαι τελειομανής και, ναι, με απασχολεί πολύ η εικόνα που εκπέμπω»
Dragons’ Den: Αυτή είναι η νέα dream team των επενδυτών – Οι 4 παλιοί και οι 3 νέοι Dragons
O Σάκης Τανιμανίδης για το Dragons’ Den: «Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Έχουμε νέους, δυνατούς Dragons»