Media

Γιώργος Λιάγκας: «Είπαμε κάνουμε πρωινό πόσο πιο χαμηλά πια;»

Gossip-tv Team

«Κατερίνα έχω ένα πρόβλημα οικογενειακό το τελευταίο διάστημα και θέλω να μου το λύσεις εσύ που είσαι ηθοποιός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Παπουτσάκη, σήμερα το πρωί.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou» όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την κινηματογραφική ταινία που πρωταγωνιστεί το «Λάρισα εμπιστευτικό» στην οποία μάλιστα συμμετείχε και η Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής δήλωσε πως η σύζυγός του από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο την έχει ψωνίσει και δεν την αντέχει άλλο. Συζητώντας, όμως, αρκετή ώρα το εν λόγω θέμα η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε στον Λιάγκα πως ίσως ζηλεύει γι' αυτό τα λέει όλα αυτά.

Τότε ο παρουσιαστής δήλωσε πως ζηλεύει λίγο αφού εκείνος δεν έχει το ταλέντο της Φαίης στην υποκριτική. «Πίστεψε τον εαυτό σου δεν ξέρεις καμιά φορά», του είπε η ηθοποιός και τότε... ήρθε η απάντηση κόλαφος από τον Λιάγκα «Ε όχι και να γίνω και ηθοποιός είπαμε κάνουμε πρωινό πόσο πιο χαμηλά πια;», είπε και χαμογέλασε.

Μόνο ο Γιώργος Λιάγκας, βέβαια, γιατί τόσο η Φαίη όσο και η Κατερίνα Παπουτσάκη ξαφνιάστηκαν λίγο ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής προσπάθησε να τα... μπαλώσει. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved