Media

Ποια ερώτηση ήθελε να υπεκφύγει η Μενεγάκη και αναγκάστηκε να «καρφώσει» συνεργάτη της;

Gossip-tv Team

Έναν άλλο εαυτό έβγαλε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή.

Αφορμή στάθηκε η έρευνα που είχε ετοιμάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και αφορούσε σε ερωτευμένα ζευγάρια. «Είσαι τρελά ερωτευμένη;» ρώτησε κοιτώντας την στα μάτια ο δημοσιογράφος κάνοντας το πάνελ να... παγώνει και την παρουσιάστρια να λέει χαμογελαστή – λέμε τώρα – «προχώρα παρακάτω...».

Το θέμα της έρευνας αναφερόταν στις έξι κινήσεις που μπορεί να κάνει μια ερωτευμένη γυναίκα και να ξενερώσει τον σύντροφό της. Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτό είναι εφικτό και ο Γρηγόρης προσπάθησε να την πείσει με αποδείξεις. Η παρουσιάστρια λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πήγε σε διαφημίσεις για να ξεχαστεί και λίγο το θέμα και όταν επανήλθαν έριξε το μπαλάκι στους υπόλοιπους. Όχι, δεν τους ρώτησε αν είναι ερωτευμένοι απλώς άρχισε να ρίχνει «φυτίλια» τόσο στο δημοσιογράφο όσο και στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να τους κάνει να λογομαχήσουν.

«Αγαπιέστε απλώς καμιά φορά περνάτε καμιά παρεξήγηση μιάμισης ώρας...», λέει η Μενεγάκη για να απαντήσει ο Γρηγόρης: «Είναι μαλαγάνας». Η παρουσιάστρια η οποία έτριβε τα χέρια της, απάντησε: «Αλλιώς μου τα λες εμένα στα καμαρίνια...», ανάβοντας έτσι τα αίματα για τα καλά. Ενώ μέσα στην κουβέντα διευκρίνισε πως επίτηδες δημιούργησε όλο αυτό τον χαμό και «κάρφωσε» τους συνεργάτες της για να φύγει το «μπαλάκι του έρωτα» από πάνω της. Το τι ακολούθησε... Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved