Media

Ταυτίστηκε η Μενεγάκη με την Παπαρίζου;

Gossip-tv Team

Μετά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Θέμο Αναστασιάδη και όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τον πάτο που είχε πιάσει και πως ήθελε να γυρίσει μόνιμα στη Σουηδία και να εργαστεί ακόμη και σε σούπερ μάρκετ τα σχόλια στις εκπομπές πήραν φωτιά.

Μεταξύ άλλων τις δηλώσεις της αυτές σχολίασαν και στην εκπομπή «Ελένη». Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τη δήλωση της Έλενας καθώς επίσης και από την ειλικρίνειά της και την απόφαση που είχε πάρει. Τότε η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε, λέγοντας:

«Το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές και μεταξύ μας. Ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει όταν τα πράγματα αλλάξουν. Κανείς δεν ξέρει. Δηλαδή εάν η κατάσταση δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, θα καθόμαστε στο σπίτι και θα κοιτάμε τα ντουβάρια;»

Λίγη ώρα αργότερα, όταν η συζήτηση είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο, η παρουσιάστρια επεσήμανε: «Καλά, μην κάνετε έτσι. Δεν άλλαξε πλανήτη, στην γενέτειρά της πήγε, ούτως ώστε να μείνει για λίγο καιρό με τους ανθρώπους που μεγάλωσε αλλά και με την οικογένειά της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved