Media

«Junior Master Chef»: Όλα όσα έγιναν στον τελικό και η λάθος κίνηση που παραλίγο να κοστίσει τον τίτλο στην…

Gossip-tv Team

«Junior Master Chef» τέλος!

Η Λίλιαν κατάφερε να κερδίσει τη Μαργαρίτα στο μεγάλο τελικό και να αναδειχτεί η πρώτη "Junior Master Chef", όπως σας είχαμε γράψει πολύ πριν τη προβολή του μεγάλου τελικού.

Στην πρώτη δοκιμασία τα κορίτσια κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρία κρέατα, τη γαλοπούλα, το σολομό και το κότσι για να φτιάξουν ένα πιάτο. Και οι δύο διάλεξαν τη γαλοπούλα ενώ τα πιάτα τους ήταν εντυπωσιακά. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, μέχρι να δοκιμάσουν τα πιάτα οι κριτές, η Μαρία Μπεκατώρου έδινε κουράγιο στα κορίτσια. Τη δοκιμασία κέρδισε η Λίλιαν με 28 βαθμούς έναντι της Μαργαρίτας με 26.

Στη δεύτερη δοκιμασία, καλεσμένη ήταν η Εβίτα Παπαχαραλάμπους από τις «Γλυκιές Αλχημίες», η οποία έδειξε στα κορίτσια πώς να φτιάξουν μια ιδιαίτερη τούρτα με μους σοκολάτας. Η δοκιμασία ήταν πολύ δύσκολη και τα δυο κορίτσια αρχικά σάστισαν. Μάλιστα, ένα λάθος της Λίλιαν λίγο έλλειψε να της κοστίσει ακόμη και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας «junior master chef». Την ώρα που η Λίλιαν είχε σχεδόν τελειώσει το γλυκό της και βρισκόταν στη διαδικασία στησίματος της έπεσε από τα χέρια η ζαχαρόπαστα. Ευτυχώς την έπιασε στο «παρά πέντε» και έτσι το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό. Τέλος και παρά τη δυσκολία της δοκιμασίας, οι δυο υποψήφιες - για τον τίτλο - κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας και να φτιάξουν το γλύκισμα σαν επαγγελματίες. Νικήτρια και στη δεύτερη δοκιμασία ήταν η Λίλαν με 25 βαθμούς, έναντι 23 της Μαργαρίτας.

Οι οικογένειες και των δύο κοριτσιών μπήκαν στο στούντιο αμέσως μετά την ανάδειξη της νικήτριας. Οι γονείς δήλωσαν ευχαριστημένοι και περήφανοι για τα παιδιά τους καθώς και πως ήταν μια μεγάλη εμπειρία και για τους ίδιους αφού πέρασαν πολύ ωραία και έκαναν καινούργιους φίλους.

Μόλις τελείωσε το «Junior Master Chef» η Μαρία Μπεκατώρου φρόντισε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο twitter. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Και τώρα που τελείωσε αυτό το υπέροχο ταξίδι θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου... Το mega που με εμπιστεύτηκε τους κριτές που με ενθάρρυναν και όλους τους ανθρώπους της παραγωγής... Που με βοήθησαν και δούλεψαν τοοοοσο πολύ για να ολοκληρωθεί αυτή η τόσο ωραία εκπομπή!!! Και στα παιδάκια μου που τόσο πολύ αγάπησα... Κάλο σας βράδυ!»

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε την παραλίγο άτυχη στιγμή της Λίλιαν, τη στιγμή που ανακοινώνεται η νικήτρια, όλα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια αλλά και την ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved