Media

Η ραδιοφωνική απουσία της Γιολάντας Διαμαντή και η επώνυμη «αντικαταστάτριά» της!

Gossip-tv Team

Η Γιολάντα Διαμαντή αποχώρησε τη προηγούμενη εβδομάδα από την ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε με τον Βαγγέλη Περρή! Σήμερα συνεχίζει να απουσιάζει από την εκπομπή και ο Βαγγέλης Περρής καλημέρισε το κοινό του έχοντας στη συντροφιά του καλεσμένη την Έλενα Παπαβασιλείου.

«Σήμερα μαζί μας είναι ένα κορίτσι που τους προηγούμενους μήνες που κάναμε εκπομπή με την Γιολάντα το είχαμε στην τηλεόραση και το βλέπαμε, μας έκανε συντροφιά και γενικά παρακολουθούσαμε πώς τα πηγαίνει. Το όνομά της; Έλενα Παπαβασιλείου», είπε.

«Καλή σας μέρα. Τι κάνετε; Χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας. Γενικά, μου είχε λείψει πολύ να λέω καλημέρα και να ρωτάω τον κόσμο πώς πάει και πώς ξεκινάει η εβδομάδα του» δήλωσε η Έλενα!

«Υπήρχε μια διαφωνία στον αέρα με την Γιολάντα που διήρκεσε τέσσερα δευτερόλεπτα. Μια τέτοιας διάρκειας λοιπόν διαφωνία δεν είναι δυνατόν να σκιάσει τα αισθήματα και την σχέση που έχουν δύο άνθρωποι μετά από 18.000 ώρες που έχουν κάνει κοινή εκπομπή, αλλά ούτε και σε ό,τι αφορά τα εκτός εκπομπής. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα αποτέλεσμα του οποίου ήταν η Γιολάντα να μην είναι πλέον μαζί μας. Τις αποφάσεις της θα τις ανακοινώσει η ίδια» τόνισε ο Περρής. Σήμερα μάλιστα η Γιολάντα είναι καλεσμένη στο «Όλα» και θα μιλήσει για αυτή την κόντρα!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved