Media

Η εμπειρία της Ελένης με το αγριογούρουνο

Gossip-tv Team

Ένα θέμα με νεογέννητα αγριογούρουνα πήγε να πασάρει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να λέει τις εμπειρίες της.

«Ξέρω ότι τα λυκάκια σου αρέσουν. Τα αγριογούρουνα, όμως, σου αρέσουν;» την ρώτησε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Έχω δει αγριογούρουνο. Είχα πάει τα Χριστούγεννα στην Αράχωβα και όπως βρισκόμασταν στο δρόμο για το χιονοδρομικό, όπου ως γνωστόν ο καθένας πάει σιγά σιγά γιατί δεν είναι και για να τρέξει, βλέπουμε με τα παιδιά κάτι στα δέντρα να κινείται. Αναρωτήθηκα κι εγώ τι είναι αυτό το τόσο μαύρο και χοντρό... σκύλος είναι; Όπως λοιπόν πήγαμε πιο κοντά, τι είδαμε :Αγριογούρουνο!», είπε η παρουσιάστρια με ενθουσιασμό. Ενθουσιασμό για το αγριογούρουνο... ενθουσιασμό γιατί θυμήθηκε το ταξίδι της στην Αράχωβα... ενθουσιασμό γιατί είδε αγριογούρουνο στην Αράχωβα... θα σας γελάσουμε!

Ενώ στη συνέχεια όταν ο Γρηγόρης της είπε πως το ζώο ήταν τυχερό γιατί δεν το εντόπισαν οι περαστικοί οι οποίοι θα το έκαναν ένα ωραιότατο μεζέ κι επειδή δεν ενημερώθηκαν κυνηγοί, η παρουσιάστρια του είπε με απορία: «Τι την γλίτωσε χριστιανέ μου; Υπήρχε περίπτωση να κυνηγήσω εγώ το αγριογούρουνο με τα παιδιά μου; Τι δηλαδή; Με την σφεντόνα του Άγγελου;»

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved