Media

Η απάντηση της Μενεγάκη στο «Πρωινό mou»

Gossip-tv Team

Πανευτυχής ήταν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη γιατί όπως είπε έγινε καλά στην υγεία της. «Είμαι καλά, πόσο χαρά έχω παναγία μου. Τι καλό πράγμα να είμαστε καλά», δήλωσε στην αρχή της εκπομπής της με πλατύ χαμόγελο.

Όπως γράψαμε χθες η παρουσιάστρια από την Κυριακή το πρωί είχε αρρωστήσει και ήταν εξασθενημένη. Σήμερα όμως ξημέρωσε για εκείνη μια άλλη μέρα με χαμόγελα, καλή διάθεση και... απαντήσεις.

Στην χθεσινή «Ελένη» καλεσμένη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και σε μια συζήτηση που είχαν για την αλλαγή ώρας σε μια εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη χαρακτήρισε τις μεσημεριανές εκπομπές ως «κουτσομπολευτικές». Αυτή τη λέξη όπως και όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τις μεσημεριανές εκπομπές σχολίασαν σήμερα στο «Πρωινό mou». Με αποκορύφωμα τη Σάσα Σταμάτη που δήλωσε πως η Ελένη Μενεγάκη καλό είναι να πάρει ένα λεξικό.

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της σε όσους την κατηγορούν και τη χαρακτηρίζουν γλωσσοπλάστη. «Σήμερα έμαθα ότι κάποιος μου πρότεινε να το πάρω (το λεξικό)... όποτε θυμούνται μου το προτείνουν ε; όποτε δεν θυμούνται δεν μου το προτείνουν», είπε δείχνοντας λίγο ενοχλημένη ενώ απευθείας συμπλήρωσε: «Καμιά φορά αυτά που πιστεύουμε δεν πρέπει να τα λέμε αλλά εγώ αυτά που πιστεύω θα τα λέω». Για να δούμε θα συνεχιστεί το πινκ πονκ των ανταπαντήσεων on air;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved