Media

Τι θα δούμε σήμερα στο «Sunshine girls»

Gossip-tv Team

Αγαπούν την ζωή , την καλή ζωή αλλά και τις ηλιόλουστες ημέρες! Πέντε γυναίκες έρχονται στον alpha για να μας δείξουν τις...ζωές τους!

Οι «Sunshine girls» κάνουν σήμερα το βράδυ πρεμιέρα στις 22:00 στη συχνότητα του Alpha και ευελπιστούν να μας απασχολήσουν με τα πιστεύω τους, να μας διασκεδάσουν, να μας ενημερώσουν αλλά και να μας κάνουν και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα με τον δικό τους τρόπο!

Ποιες είναι όμως οι πέντε πρωταγωνίστριες του νέου reality του Alpha;

Η Μαίρη Αλεξίου έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης και διατηρεί τη δική της γκαλερί στο Κολωνάκι που φέρει το όνομά της.

Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου εργάζεται ως μοντέλο από 19 χρονών, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας.

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε, καθώς το 2008 ίδρυσε εταιρεία μαγιό, beachwear και αξεσουάρ. Η

H Ειρήνη Λαιμού μπορεί να έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά έχει άλλες βλέψεις... Έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή την περίοδο κάνει μία μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Η Μάντα Παπαδάκου είναι σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου (αδερφού μίας εκ των Real Housewives of Athens, της Ορθούλας Παπαδάκου), και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Πάρτε μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο από την εκπομπή «Ελένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved