Media

Τζώνυ Καλημέρης: «Θα επέλεγα μόνο τη Φαίη για το πρωινό. Έχω μια φοβία με τα ζευγάρια»

Gossip-tv Team

Είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους να εκφέρουν άποψη για την τηλεόραση και να σχολιάσουν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή.

Ο Τζώνυ Καλημέρης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και φυσικά μίλησε για όλα και όλους.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο δήλωσε ότι τον θεωρεί άνθρωπο της τηλεόρασης με μεγάλη πορεία και επιτυχίες, που έκανε ένα λάθος: Δεν εκμεταλλεύτηκε την μοναδικότητά του και επέλεξε να μπει σε ένα άλλο χώρο που υπήρχαν πολλοί σαν αυτόν ή και καλύτεροι.

Για την Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε ότι δεν περνάει αδιάφορη καθώς καταφέρνει πάντα να συζητείται, είτε θετικά είτε αρνητικά. Μάλιστα αυτό είναι ένα στοιχείο που όλοι θα ήθελαν να έχει ο παρουσιαστής που επιλέγουν ενώ ανέφερε επίσης ότι την θεωρεί καλή συνεργάτη και καλό εργαλείο.

Ο Ηλίας Ψινάκης θεωρεί ότι θα λείψει από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αφού είναι μοναδικός, ωστόσο θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον Χάρη Χριστόπουλο, αφού είναι ένας άνθρωπος με εμπειρίες, που δε φοβάται να πει τη γνώμη του και έχει την ατάκα.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι fighter της τηλεόρασης, ανέφερε χαρακτηριστικά, και εκμεταλλεύτηκε πολύ σωστά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούσαν από το «Just the 2 of us». Αν και ο ίδιος δεν θα την επέλεγε σε ένα δικό του πρόγραμμα γιατί το θεωρεί ρίσκο, εντούτοις δήλωσε ότι είναι πολύ καλή, ευγνώμων γι' αυτό που έκανε και αυθεντική.

Ρίσκο θεώρησε επίσης την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για το πρωινό του Mega, αφού όπως είπε έχει μια φοβία με τα ζευγάρια: «Εάν τσακωθείς με τον ένα, τσακώνεσαι και με τον άλλο και αυτό με φοβίζει», δήλωσε και αποκάλυψε ότι θα επέλεγε μόνη της τη Φαίη Σκορδά, ενώ παραδέχτηκε ότι διαψεύστηκε απόλυτα αφού ο Πέτρος Μπούτος δικαιώθηκε με την επιλογή του.

Όσον αφορά στον Γρηγόρη Αρνατούτογλου, ο Τζώνυ Καλημέρης δήλωσε ότι τον θέλει σε ζωντανό πρόγραμμα και ειδικά στην πρωινή ζώνη, ενώ θεωρεί τον «Όμορφο Κόσμο» που κάνει τώρα ως safe επιλογή και κάτι για να τελειώσει το συμβόλαιο.

Για την Κατερίνα Καραβάτου, παραδέχτηκε ότι ήταν άγαρμπος ο τρόπος που της ανακοινώθηκε το κόψιμο της εκπομπής της, ωστόσο θεωρεί ότι πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Ο Τζώνυ Καλημέρης δήλωσε επίσης ότι πιστεύει πως θα υπάρχουν πρωινά του χρόνου, κόντρα σε αυτούς που λένε ότι η πρωινή ζώνει θα εκλείψει. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν έχε δεχτεί πρόταση από κανένα κανάλι για να επιστρέψει, θα επέστρεφε όμως με χαρά σε ένα κανάλι που θέλει να κάνει καινούργια πράγματα, αναφερόμενος στον Alpha! Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved