Media

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η Ζέτα, το «αγκάθι» και η μετάθεση του «DWTS 3»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έδωσε τέλος στις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες περί αναβολής του «Dancing with the stars 3».

Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 μίλησε τηλεφωνικώς στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και αποκάλυψε αρχικά ότι το show δεν αναβάλλεται, αλλά μετατίθεται για την καινούργια σεζόν. Ξεκαθάρισε επίσης ότι η ανακοίνωση ήταν αρκετά ακριβής, δεν υπήρχε δηλαδή κρυφή ατζέντα: «Είναι ραγδαία η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης το πρώτο τρίμηνο του 2012. Δηλαδή έχει ξεπεράσει οτιδήποτε αναμενόμενο, έχει κινηθεί σε πτωτικούς ρυθμούς που δεν τους φανταζόταν κανείς, οπότε θεωρήθηκε ως η καλύτερη λύση να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη - Οκτώβρη».

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τη Ζέτα Μακρυπούλια να μη δέχεται μείωση στις απολαβές τις, με αποτέλεσμα την αναβολή του show η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε: «...αλίμονο αν μια τόσο μεγάλη παραγωγή προσωποποιείται. Αν δηλαδή μπορεί να προσωποποιηθεί στο πρόσωπο μιας παρουσιάστριας. Αλλά ταυτόχρονα, μακάρι να μπορούσε να προσωποποιηθεί, γιατί αν ήταν αυτό ένα ζήτημα το οποίο ήταν 'αγκάθι', γιατί δεν ήταν, το λέω πολύ ξεκάθαρα, θα μπορούσε να είχε λυθεί πολύ εύκολα. Το πρόβλημα είναι συνολικό, αφορά όλο το κόστος της παραγωγής και αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρει να πέσει κι άλλο έτσι ώστε να είναι εφικτό να βγει τον Οκτώβριο».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι ήδη έχει υπάρξει μείωση του ύψους του 35% στην παραγωγή του show, ενώ δήλωσε αισιόδοξη για την προβολή του τη νέα σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved