Media

Μάρω Λεονάρδου: «Μετά από 21 χρόνια γάμου δεν ζούμε μαζί με τον σύζυγό μου»

Gossip-tv Team

Η Μάρω Λεονάρδου η οποία εκτός από ευτυχισμένη μητέρα εδώ και αρκετό καιρό είναι και ευτυχισμένη γιαγιά άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Μίλα» και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς φόβο αλλά με πολύ αλήθεια!

Η γνωστή δημοσιογράφος η οποία εκτός από τα τρία της παιδιά μεγαλώνει ουσιαστικά η ίδια και το πρώτο της εγγόνι αφού η κόρη της το απέκτησε σε ηλικία 16 ετών. Η ίδια εξομολογείται στην Τατιάνα Στεφανίδου πως ο μικρός είναι σαν να είναι δικό της παιδί.

«Ο χειρότερος εφιάλτης της κάθε μάνας που έχει κόρη έγινε πραγματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μάρω Λεονάρδου. Μίλησε, επίσης, για την δύσκολη εκείνη περίοδο και την χαρά που τελικά έφερε στη ζωή τους αυτό το μωρό.

Η 43χρονη δημοσιογράφος είναι μακριά από την τηλεόραση μετά από 20 χρόνια καθημερινής προβολής. Πλέον έχει αφοσιωθεί στην συγγραφή και μάλιστα πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Σώστε τις ψυχές μας» το οποίο έχει αφιερώσει στον εγγονό της!

Η δημοσιογράφος μίλησε ακόμα και για την απόφασή της να χωρίσει με τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά! «Οι δρόμοι δεν χωρίζουν όταν έχεις παιδιά και μια ολόκληρη κοινή ζωή πίσω. Αν μένεις στο ίδιο ή ξεχωριστά σπίτια και κάποια πράγματα δεν τα κάνεις με τον σύντροφό σου, αυτό είναι κάτι άλλο», περιγράφει στην παρουσιάστρια και εξηγεί γιατί δεν φοβάται να το πει αλλά και πόσο αντίθετη είναι με τα ζευγάρια που μένουν συμβατικά μαζί μόνο και μόνο για να μπορούν να πίνουν συντροφιά ένα τσάι στα βαθιά τους γεράματα.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved