Media

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και γιατί έμεινε στον ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά του βήματα.

Βέβαια, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν μίλησε για το μέλλον αλλά για το τηλεοπτικό του παρελθόν και παρόν. Μετά από ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη γιατί έχει επιλέξει να μείνει τόσα χρόνια στο ίδιο κανάλι, στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «Θα στο πω τώρα που ίσως του χρόνου να μην έχω εκπομπή! Μία και βασική αιτία ήταν ο Μίνωας Κυριακού, ο οποίος μου φέρθηκε καλά. Δεν μου είπαν ποτέ "μην τα λες αυτά". Γενικά, είμαι κατά των μετακινήσεων. Ο δεύτερος λόγος είναι η σχέση που αναπτύχθηκε με τους συναδέλφους μου και αυτό που δημιουργήσαμε, το "Καλημέρα Ελλάδα" που θέλαμε να το δούμε να μεγαλώσει. Τώρα μη νομίζεις, επειδή εκείνοι το λένε "Πρωινό ΑΝΤ1", για μένα είναι το Καλημέρα Ελλάδα Μου! Θέλω να πω κάτι στον ΑΝΤ1... Γονείς δεν είναι αυτοί που κάνουν ένα παιδί, αλλά αυτοί που μεγαλώνουν ένα παιδί. Τους την έφερα τώρα»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, όμως, μίλησε πρώτη φορά και για το ποια κανάλια και πόσες φορές του έκαναν πρόταση μεταγραφής. Όπως αποκάλυψε το Mega του έκανε πρόταση τρεις φορές, και από δύο φορές το Star, το ALTER και ο ΣΚΑΪ . Μάλιστα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως πάντα πήγαιναν σπίτι του οι ιθύνοντες για να του κάνουν τις προτάσεις τους.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στους μισθούς που έχουν πάρει όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη. «Πάντα εκείνοι μου έλεγαν τι θα πάρω. Δεν τα ζητούσα εγώ. Θα μιλήσω και για σένα, ο ανταγωνισμός μας τους έδινε τους μισθούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved