{dailymotion}xqv9fy_y-yyyyyyyy-yyyyyy-yyyy-yyyyy-y_people{/dailymotion}
Media

Η Χριστίνα Πολίτη, σχολιάζει το «Πρωινό ΑΝΤ1», στην Ελένη Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Στα παλιά της λημέρια γύρισε σήμερα το μεσημέρι η Χριστίνα Πολίτη.

Η κοσμικογράφος βρέθηκε στο πλατό του Alpha και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και το «Πρωινό ΑΝΤ1» του οποίου είναι μέρος.

Η Χριστίνα Πολίτη απόλυτα ειλικρινής και χωρίς να φοβάται να «εκτεθεί» ανέφερε πως για κάποιο λόγο που δεν μπορεί να εξηγήσει δεν μπορεί να βγει στον κόσμο η καλή χημεία και το παρεΐστικο κλίμα που έχουν μεταξύ τους στο πρωινό. Επίσης, η κοσμικογράφος δήλωσε πως αν ήταν εκείνη σε διευθυντικό ρόλο δεν θα επέλεγε τόσους παρουσιαστές μαζί για μια εκπομπή καθώς οι ρόλοι δεν μπορούν να είναι διακριτοί κάτι το οποίο δημιουργεί πρόβλημα. Παρόλα αυτά, η Χριστίνα Πολίτη από την τηλεοπτική της εμπειρία έχει πάρει πάρα πολλά μαθήματα και πλέον γνωρίζει καλά τι πρέπει να επιδιώκει σε κάθε επόμενη τηλεοπτική της συνεργασία.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν ακόμη και για τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η κοσμικογράφος στο blog της, στο gossip-tv.gr, και αφορούσαν το παρελθόν και συγκεκριμένα την Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα. Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με το αρχείο που έχει στην κατοχή της η Χριστίνα Πολίτη και τη ρωτούσε συνεχώς πόσα πράγματα έχει ακόμη να αποκαλύψει.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved