Media

Ελένη Μενεγάκη: Σε ποιον έδωσε εξηγήσεις για τη χθεσινοβραδινή της έξοδο;

Gossip-tv Team

Ακόμη μια φορά έκανε την έκπληξη η Ελένη Μενεγάκη! Χθες το βράδυ η παρουσιάστρια, βρέθηκε απρόσμενα για πολλούς στην απονομή πλατινένιου δίσκου της φίλης και κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου.

Στη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη μίλησε για αυτή της την έξοδο και αποκάλυψε όλο το... παρασκήνιο. «Έχω πει στη Νατάσα ότι θα πάω, να κοιμηθούν στο σπίτι... θα μπορέσω να έρθω. Ψέματα» λέει και το επεξηγεί «Μου λέει ο Άγγελος γιορτάζει η νονά μου; Λέω γιορτάζει. Γιατί γιορτάζει; Λέω γιατί τα τραγούδια της αρέσουν στον κόσμο και της δίνουν δώρο ένα δίσκο» και ο Άγγελος της λέει «Ωραία θα έρθω κι εγώ». «Παιδάκι μου πού θα έρθεις», τον ρωτάει η μαμά Ελένη και της απαντά «Γιορτάζει η νονά μου και δεν θα έρθω;» Ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για όλα όσα είπε στο γιο της για να τον πείσει να μείνει σπίτι να κοιμηθεί.

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί απλώς αλλάζει πρωταγωνιστές. Αφού η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλο άγχος με το γιο της και το μέλλον του εξαιτίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος; Ο γιος της έχει ίδιο ζώδιο και ωροσκόπο με τον παρουσιαστή και η παρουσιάστρια ανησυχεί για το αν ο Άγγελος θα παντρευτεί και θα κάνει οικογένεια ή θα έχει την πορεία του Άρνι και δεν την κάνει νωρίς γιαγιά.

Και τέλος, μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κάθισε μόνο 45' στην παρουσίαση αλλά ενθουσιάστηκε και με την αποδοχή του κόσμου όσον αφορά στον πλατινένιο δίσκο αλλά και με το Γκάζι. «Λοιπόν το αστείο παιδιά ξέρετε ποιο ήταν; Εγώ σε αυτό το δρόμο γιατί δεν είχα βρεθεί ποτέ; Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει εκεί αυτός ο υπέροχος πεζόδρομος με τα μαγαζάκια στη σειρά όλα, με τραπεζάκια έξω, ήταν καταπληκτικός δρόμος αυτός... Ήθελα να τον πάω βόλτα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε να επευφημεί το Γκάζι αλλά και να δηλώνει την επιθυμία της να το γνωρίσει καλύτερα.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved