Media

Λιάγκας: «Είναι απαράδεκτο να χειροδίκει εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό σε οποιονδήποτε λέει κάτι που δεν του αρέσει»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας ήρεμος πέρασε τα μηνύματά του σχολιάζοντας και καταδικάζοντας το περιστατικό.

Η λέξη που ταιριάζει γάντι στην σημερινή μέρα είναι «ψυχραιμία». Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει εμφύλιος πόλεμος γιατί βλέπουμε ότι τα πνεύματα είναι πολύ τεταμένα.

«Είναι πολύ σκληρά και απαράδεκτα αυτά που συνέβησαν. Είναι απαράδεκτο να σηκώνει χέρι άντρας σε γυναίκα όσο κι αν έχει προκληθεί, όσο κι αν αισθάνθηκε ο κύριος Κασιδιάρης ότι τον αδικούν αυτά που έλεγε η κυρία Δούρου και η κυρία Κανέλλη, όμως σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται ένας άνθρωπος που είναι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, να σηκώνει χέρι και να χειροδικεί σε οποιονδήποτε λέει κάτι που δεν του αρέσει».

Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε πώς είναι τόσο ψύχραιμος απέναντι σε αυτό που είδε. Εκείνος της απάντησε ότι όλοι πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας.

«Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Εκφράσεις τέτοιες δεν χωρούνε στο δημόσιο διάλογο αφενός, αφετέρου νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να καταδικάσουμε στην οποιαδήποτε χειρονομία γίνεται. Σήμερα υπάρχει μια μεγάλα ευκαιρία, σε δύο εβδομάδες γίνονται οι πιο κρίσιμες εκλογές που έχουν γίνει στη χώρα μας. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε Ευρωπαίοι ή μη, αν θα ρισκάρουμε ή όχι, ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του. Από κει και πέρα διακυβεύονται άλλα θέματα που έχουν μπει στο τραπέζι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved