Media

Χρήστος Παππάς: «Το περιστατικό με την Κανέλλη θα μας κάνει καλό»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Μίλα» σήμερα σχολίασαν την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Ράπτης ζήτησε να παρέμβει.

Αρχικά αρνήθηκε να κάνει διάλογο. Μίλησε για λασπολογία των δημοσιογράφων κατά της Χρυσής Αυγής. Έκανε μάλιστα λόγο για ατυχές περιστατικό μιλώντας για τον ξυλοδαρμό που υπέστη η Λιάνα Κανέλλη. Οι παρευρισκόμενοι στο πλατό έγιναν έξαλλη με τις δηλώσεις του όμως εκείνος συνέχισε να μιλάει χωρίς να ακούει.

«Θα μας κάνει πολύ καλό το περιστατικό με την κυρία Κανέλλη. Δεν ήταν σκηνοθετημένο, ήταν μια αντίδραση του κυρίου Κασιδιάρη που συμπαραστεκόμαστε πλήρως. Έχετε βγάλει το βαλιτσάκι της ΕΥΠ και τον καταζητείται. Γίνονται δολοφονίες και εσείς αναζητάτε τον Κασιδιάρη».

«Δεν πρέπει να καταζητείται ο Κασιδιάρης; Είναι υπεράνω του νόμου; Είναι λαϊκός ήρωας και κακώς καταζητείται; », τον ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δεν απάντησε και δήλωσε πως δεν τους πτοούν οι διώξεις και είναι στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη.

«Οι δολοφονίες του ελληνικού λαού, οι αυτοκτονίες που γίνονται από το μνημόνιο θα μπουν στην ίδια ζυγαριά με ένα χαστουκάκι στην κυρία Κανέλλη;».

Η παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη τον ευχαρίστησε που τα λέει δημόσια για να τα ακούει ο κόσμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved