Media

Τι έγραψε ο Ζούλας και ενοχλήθηκε ο Παπαδάκης

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως σας ενημερώσαμε, είναι έξαλλος με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα για τα όσα έγραψε στην εφημερίδα «Καθημερινή»!

Μάλιστα, ο Παπαδάκης είπε στο Πρωινό Ant1 ότι θα του κάνει μήνυση και αγωγή!

Τι έγραψε όμως ο κύριος Ζούλας που ενόχλησε τον παρουσιαστή;

«Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκαν όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε δίπλα δίπλα για να τους έχουμε κοινό πλάνο» γράφει ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα!

Και συνεχίζει: «ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας. Και κυρίως όσων επί χρόνια διοργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να μεταφέρουμε το "σκυλοκαβγά" ενός καφενείου χάριν της τηλεθέασης... όσο μεγαλύτερη χάβρα, τόσος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση».

«Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχτεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτιστούν οι τηλεθεατές του μια βδομάδα πριν τις εκλογές»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved