Media

Ελένη Μενεγάκη: «Κάποια στιγμή όλα θα μου ξινίσουνε γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας μου»

Gossip-tv Team

Ένας απολαυστικός διάλογος, ανάμεσα στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Ελένη Μενεγάκη, ήταν η αιτία να μάθουμε στοιχεία για τον χαρακτήρα και των δύο.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τους φίλους, όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την ηθοποιό, τι γίνεται τώρα που όλη η παρέα της έχει ερωτευτεί! Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε ότι μπορεί να μην βρίσκονται όπως παλιά, υπάρχει όμως αγάπη και όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, η παρέα βρίσκεται όλη μαζί. Κάπως έτσι θέλησε να πει ότι, θέλει οποιοσδήποτε σύντροφός της, να έχει εγκριθεί πρώτα από τους φίλους της, αφού αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η διαφωνία.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε πως αν και θα ήθελε οι φίλοι της να εγκρίνουν τον άνθρωπό της, ωστόσο, και να μην συνέβαινε, η ίδια δεν θα χαλούσε τη σχέση, αλλά θα τη ζούσε μέχρι τέλους, απλώς θα τη διαχώριζε από τους φίλους της. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από την άλλη θα ήθελε πρώτα να έχει την έγκριση των φίλων της, αφού όπως είπε την αγαπάνε και θέλουν μόνο το καλό της. Η συζήτηση κράτησε περίπου πέντε λεπτά στα οποία μάθαμε ότι οι φίλοι της ηθοποιού παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή της, καθώς και ότι η Ελένη Μενεγάκη κάποια στιγμή «βαριέται» συγκεκριμένες καταστάσεις που ζει αφού είπε: «Κάποια στιγμή όλα θα μου ξινίσουνε γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, αλλά μέχρι τότε μπορώ να περνάω καλά και να το χαίρομαι»;

Τότε, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη αν οι φίλοι της εγκρίνουν τη σχέση της και αν όλοι μαζί κάνουν παρέα, για να πάρει θετική απάντηση από την παρουσιάστρια. Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved